Ruiterplaat Vakanties
Vakantie Kamperland culinair restaurant Blush Zeeland Nederland

Résidence Marina Kamperland | Culinair

Culinair genieten aan de jachthaven van Kamperland

Aan de jachthaven van Kamperland bevindt zich Brasserie Blush. Het restaurant bevindt zich in hetzelfde complex als de luxe loft appartementen van Résidence Marina Kamperland. U hoeft dus nooit ver weg om te genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner.

U kunt genieten van een á la carte lunch of diner, maar als gast van Résidence Marina Kamperland kunt u ook genieten van een luxe borrelplank of een speciaal 4-gangen Résidence menu. Romantisch met zijn tweeën of gezellig met de hele familie. Wilt u genieten van een heerlijke luxe borrelplank of het Résidence menu? 

 
Borrelplank vakantie Zeeland Kamperland

Luxe borrelplank

Geniet van een luxe borrelplank met een selectie van wisselende gerechtjes, bijvoorbeeld Zeeuwse oesters, verschillende soorten vis en luxe vleeswaren. Liever genieten op het terras van uw Harbour Loft? De luxe borrelplank kan ook bij uw loft appartement bezorgd worden.

Restaurant Kamperland

Résidence menu

Brasserie Blush heeft speciaal voor de gasten van Résidence Marina Kamperland een wisselend 4-gangen menu samengesteld. Laat u verrassen! Toch nieuwsgierig naar het menu? Neem dan contact met ons op. Geniet van een culinaire avond op een unieke locatie aan de jachthaven van Kamperland.