Amadore To Go

Hotel restaurant Amadore De Kamperduinen is momenteel helaas gesloten, maar met Amadore To Go kunt u ook thuis genieten van de heerlijkste gerechten. Bestel uw favoriete soep, pasta-, vlees- of visgerecht eenvoudig via de website en laat uw bestelling thuisbezorgen op uw vakantie-adres.  

Amadore To Go
 

Strandrestaurant De DAM

Bij strandrestaurant De DAM in Vrouwenpolder kunt u genieten van een uitgebreid take-away menu, direct aan het strand of in uw vakantiehuis. De kaart bestaat uit diverse gerechten waaronder lekkere smoothies en salades. Houd de Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws. 

Strandrestuarant De DAM take-away
 

Fine Veere 

Bent u een visliefhebber? Restaurant Fine in Veere verrast u graag met bijzondere visgerechten. Zij hebben een mooie selectie gemaakt van gerechten die u kunt ophalen of bij u thuis kunt laten bezorgen. Maak uw keuze op de website en voor u het weet geniet u in uw vakantiehuis of in de natuur van de smaken van Fine Veere.

Geniet van de smaken van Fine Veere
 

Uitspanning De Houtzaagwerf

De Houtzaagwerf in Kortgene is één van onze favoriete eetadresjes. Omdat ze u momenteel niet kunnen ontvangen, bezorgen ze de lekkerste Zeeuwse gerechten graag bij u thuis. Ieder weekend kunt u genieten van een overheerlijk 3-gangen diner, dat u alleen maar thuis hoeft op te warmen. Bestel snel, want op is op!

Bekijk hier het menu
 

Seafarm Seafood drive-thru

Voor de meest pure en verse vis moet u bij Seafarm Seafood in Kamperland zijn. Hier geniet u van Zeeuwse visspecialiteiten, rechtstreeks uit de Oosterschelde. Reserveer uw bestelling via de website en haal deze op bij de speciale drive-thru. Vervolgens warmt u de gerechten in uw vakantiehuis nog even op, wijntje erbij en het vakantiegevoel is compleet! Kijk op de website voor het wisselende take-away menu. 

Bestel hier uw verse visgerechten