Ruiterplaat Vakanties

Romantisch weekend weg

Vier de liefde tijdens een romantisch weekend aan zee

Valentijnsdag is de dag om de liefde te vieren! Verras uw geliefde met een luxe verblijf in een luxe vakantiehuis bij Ruiterplaat. U geniet hier van een heerlijke lange wandeling met uw geliefde aan de Zeeuwse kust en warm vervolgens op in uw sauna of openhaard of kies voor een ontspannen dag in de wellness van BLUE Wellnessresort Zeeland

Boekt u een romantisch verblijf bij Ruiterplaat Vakanties tijdens het Valentijnsweekend? Dan kunt u uw verblijf uitbreiden met extra's zoals een bos rode rozen of cava. 

 
 
Romantisch Valentijn vakantie aan zee Banjaardstrand

Valentijnsdag aan de Zeeuwse kust

14 februari is de dag van de liefde: Valentijnsdag! Verras uw geliefde met een romantisch weekend weg aan de Zeeuwse kust. Een wandeling over het Banjaardstrand met zonsondergang en een romantisch diner voor twee in een restaurant in de omgeving van uw vakantiehuis. Vier de liefde in Zeeland!  

Romantische extra's

Tijdens uw romantische verblijf aan zee genieten van een romantisch diner voor twee? Bekijk onze favoriete restaurants en reserveer snel een tafeltje. Of breid uw reservering uit met een boeket rode rozen of een fles cava, om uw verblijf extra speciaal te maken.