Ruiterplaat Vakanties
vakantiehuis reserveren zeeland ruiterplaat vakanties

Vakantiehuis reserveren

Reserveer uw vakantiehuis bij Ruiterplaat Vakanties

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland, waar u in alle rust en met veel privacy kunt genieten van een welverdiende vakantie? Dan bent u bij Ruiterplaat Vakanties aan het juiste adres! Wij nodigen u van harte uit om een reservering te maken op één van onze kleinschalige, rustig gelegen parken in Zeeland. Wij hebben onze website zo overzichtelijk mogelijk voor u ingericht, zodat u eenvoudig uw vakantiehuis kunt reserveren. Hieronder hebben wij de belangrijkste informatie voor u op een rij gezet. Mist u nog iets? Laat het ons dan gerust weten! 

Zoek uw favoriete vakantiehuis bij Ruiterplaat Vakanties

In de 'Zoek & boek' op de homepage kunt u een park, gewenste verblijfsperiode en uw aanvullende wensen selecteren. U krijgt dan een overzicht van de beschikbare vakantiewoningen. U kunt ook via onze parkenpagina zoeken. Hier kunt u per park een lijst van vakantiewoningen bekijken. Klikt u vervolgens verder op de woning van uw keuze dan komt u op de pagina van deze woning.


Vakantiewoning reserveren

Wanneer u de gewenste verblijfsduur en aankomstdag heeft geselecteerd, kunt u het aantal personen in uw reisgezelschap aangeven. Wij vragen u of u nog extra artikelen wenst te bestellen, zoals linnengoed of handige artikelen voor een verblijf met kinderen. Aan de rechterzijde ziet u een overzicht van uw reservering. Bij stap 2 kunt u uw naam en adresgegevens en e-mailadres invullen. Na bevestiging van de reservering komt u op een totaaloverzicht van uw gegevens en de boeking. U kunt hier aangeven hoe u wenst te betalen.


Betalingskeuze

U kunt direct online betalen via uw bank (via Ideal): wel zo makkelijk! Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag aan ons over te maken. Wij vragen u een aanbetaling van de helft van het huurbedrag en bijkomende kosten te doen. Op de factuur vindt u de termijn waarvoor de tweede betaling moet zijn voldaan. Indien u korter dan 6 weken voor aankomst reserveert vragen wij om een volledige betaling.


Reserveringsbevestiging & factuur

Na het online reserveren, ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging per e-mail. Hierin vindt u de factuur, betalingsgegevens en alle extra informatie over uw reservering.