Ruiterplaat Vakanties

Vakantiehuizen aan het Noordzeestrand

Vakantiehuizen direct onder aan de duinen van het Noordzeestrand

Het mooiste en schoonste Noordzeestrand is zonder twijfel de Banjaard. Aan dit strand ligt vakantiepark De Banjaard, ook wel de 'oude Banjaard' genoemd. Uiteraard heeft Ruiterplaat Vakanties hier enkele huisjes, die wij te huur aanbieden op de website. Eén van de meest bijzondere villa's is Fazantenlaan 40, een vrijstaande bungalow direct in de duinen gelegen.

Zeeland is de bestemming om de batterij weer op te laden. Heerlijk uitwaaien langs het strand, waarna u volledig kunt ontspannen in uw vakantiehuis met sauna of open haard. De gezonde zilte lucht en het bijzondere licht maken van de Zeeuwse kust een bijzondere plek.

 

Familievakantie

Zeeland is de perfecte locatie voor een vakantie met de hele familie. De kinderen kunnen zwemmen en zandkastelen bouwen op het Noordzeestrand terwijl u geniet van een goed boek en de Zeeuwse zon.  

Vakantie met de hond

Ook uw trouwe viervoeter is van harte welkom! Geniet samen van een welverdiende vakantie in Zeeland. Uitwaaien op het Noordzeestrand of één van de andere hondvriendelijke stranden in Zeeland

Vakantiehuis in de duinen

Onze unieke vakantiehuizen op park De Banjaard of De Groote Duynen bevinden zich op loopafstand van het Banjaardstrand. De perfecte locatie voor een strandvakantie in Zeeland. Puur genieten!

Leven op het ritme van de getijen

De Noordzee. Eindeloos wandelen langs de vloedlijn, zandkastelen bouwen. Leven op het ritme van de getijen. In een wereld van rust, ruimte, licht en lucht. U stapt uit uw vakantiehuisje en loopt direct het strand op. Welkom in Zeeland! Ruiterplaat Vakanties heeft de mooiste vakantiewoningen aan de Noordzee.