Ruiterplaat Vakanties

Veerse Wende | Hotelfaciliteiten

Tegenover uw appartement in Veerse Wende ligt Fletcher Hotel Het Veerse Meer. Zij bieden verschillende faciliteiten waar u (tegen betaling) gebruik van kunt maken. Zo kunt u genieten van de luxe en ruimte van een appartement, met de faciliteiten van een hotel én dat op een unieke locatie aan het Veerse Meer.

 
Restaurant Veerse Meer hotel vakantie appartement Zeeland
 

Ontbijt-, lunch- en dinerservice

Fletcher Hotel Het Veerse Meer biedt de mogelijkheid uw ontbijt, lunch of diner te laten bezorgen bij uw appartement. Dat is toch luxe!

Ontbijt: v.a. €25,00 (voor 2 personen), bezorging tussen 8:00 en 10:00 uur. Graag één dag van te voren bestellen bij de receptie van Fletcher Hotel Het Veerse Meer.

Voor lunch en diner is bezorging mogelijk bij een minimale afname van €50,00. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven aan Fletcher Hotel Het Veerse Meer. 

Lunch: bezorging tussen 12:00 en 14:00 uur.

Diner: bezorging tussen 18:00 en 20:00 uur.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in het restaurant voor ontbijt, lunch en diner. 

Vakantie fitness Veerse Meer appartement Zeeland
 

Fitness

Fit blijven tijdens uw vakantie? Ook dat is mogelijk! Maak gebruik van de fitnessfaciliteiten van Fletcher Hotel Het Veerse Meer. De fitnessruimte is dagelijks geopend van 7:00 - 23:00 uur.

V.a. €7,50 per persoon, per bezoek, kunt u gebruik maken van de fitnessruimte in het hotel. Reserveren is niet nodig. U kunt zich melden bij de receptie van Fletcher Hotel Het Veerse Meer. 

Fietsverhuur Zeeland Veerse Meer
 

E-bike of E-chopper huren

Huur een e-bike of e-chopper en verken de omgeving. Touren langs het Veerse Meer, een bezoek aan Veere of Middelburg of een ritje langs het strand. Er zijn genoeg mogelijkheden. 

Reserveer uw e-chopper eenvoudig online. Voor het huren van e-bikes kunt u zich melden bij de receptie van Fletcher Hotel Het Veerse Meer. 

E-bike: v.a. €29,00 per stuk, per dag

E-chopper: v.a. €39,00 per stuk, per dag