Ruiterplaat Vakanties
Vuurwerkvrij park Oud&Nieuw

Vuurwerkvrije jaarwisseling

Geniet van een ontspannen jaarwisseling aan de Zeeuwse kust

Geniet dit jaar van een ontspannen en rustige jaarwisseling in een luxe villa aan de Zeeuwse kust. Op het, direct aan zee gelegen, park De Groote Duynen kan er in alle rust genoten worden van Oud en Nieuw.  

 
 

Vuurwerkvrij Oud & Nieuw vieren, in een luxe vakantiehuisje aan zee

Wilt u dit jaar een ontspannen oud & nieuw zonder knallen van vuurwerk? In deze luxe vakantiehuisjes aan zee kunt u mét of zonder uw huisdier terecht voor een rustige jaarwisseling. Na een heerlijke strandwandeling door de ruige natuur kunt u heerlijk opwarmen in uw eigen sauna of bij de knusse openhaard.  

Het afsteken van vuurwerk is op dit park niet toegestaan; het enige geknal dat door de vingers wordt gezien is dat van champagnekurken. Dat levert gegarandeerd een gezellige en rustige oudejaarsavond op en een goed begin van het nieuwe jaar!

Vuurwerkvrij park huisdier toegestaan

Uw trouwe viervoeter is van harte welkom in onze luxe vakantievilla's aan zee. Onze vrijstaande villa's liggen op ruimte percelen direct naast het natuurgebied de Schotsman en op slechts enkele minuten van het breede Noordzeestrand. Hier kunt u ongestoord heerlijke bos- en strandwandelingen maken met uw hond. Een vakantie op het vuurwerkvrije park De Groote Duynen staat garant voor een rustige en ontspannen vakantie tijdens Oud & Nieuw. 

Wij doen onze uiterste best om u een vakantie zonder vuurwerk te bezorgen. Wij kunnen echter geen garanties geven over de mate waarin individuele vakantiegangers het verbod op het gebruik van vuurwerk respecteren. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat het vuurwerkverbod alleen geldt voor het terrein van De Groote Duynen en niet voor de omliggende omgeving.