Groepsaccommodatie in Zeeland
Vakantiehuizen vanaf 8 personen

Quality time met elkaar

Heeft u zin om samen met familie of vrienden te genieten van een gezellige vakantie in Zeeland? Ruiterplaat Vakanties heeft groepsaccommodaties op de mooiste plekjes van Zeeland, aan het strand, aan het water of op een eigen landgoed midden in de natuur. Wij bieden de mooiste vakantiehuizen voor 8 tot 20 personen! 

Aankomst
Vertrek
Filter
3 accommodaties gevonden
foto's kaart
10
Categorie N

Penthouse XXL 4ab

Schotsman Watersport

Exclusief penthouse appartement voor 12 personen direct aan het Veerse Meer met panoramisch uitzicht op het Veerse Meer, sauna, 5 badkamers en eigen aanlegsteiger. Op zeer korte afstand van het Noordzeestrand.

10
Categorie M

Fazantenlaan 40

De Banjaard

Zeer luxe villa direct onderaan de duinen gelegen, met het schoonste en mooiste Noordzeestrand aan uw voeten.

9.3
Categorie L

Ostrea 17-19

Roompot Beach Resort

Villa voor 12 personen op korte afstand van het strand, het subtropisch zwemparadijs en nationaal park De Oosterschelde gelegen.

Groepsaccommodaties Zeeland

In de omgeving valt van alles te beleven. U kunt heerlijke fietstochten of lange wandelingen maken door de duinen en de polders. En wist u dat u zeehonden kan spotten in de Oosterschelde? Boek nu uw groepsaccommodatie met sauna in Park Banjaard of Roompot Beach Resort. Beide parken bieden u de mogelijkheid om heerlijk samen te genieten of uitstapjes te ondernemen in de directe omgeving.

 

Vakantiehuis voor 8 personen

Ruiterplaat Vakanties heeft diverse vakantiehuizen voor 8 personen aan zee. Deze vakantiewoningen liggen onderaan de duinen op loopafstand van het strand. Wat denkt u van een modern vakantiehuis voor 8 personen met sauna, open haard en 2 badkamers? Dan is Vinkenlaan 14 in Park Banjaard wellicht uw ideale vakantiewoning. Voor watersportliefhebbers is Beurtschippersstraat 23 in Park Kortgene Haven een ideale uitvalsbasis. Hier verblijft u letterlijk aan het water. Met uw eigen aanlegsteiger voor de deur vaart u zo het Veerse Meer op. De 4 slaapkamers bieden ruimte genoeg voor 8 personen. Op zoek naar uw ideale vakantiewoning voor 8 personen? Bekijk nu alle vakantiehuizen voor 8 personen.


Vakantiehuis voor 12 personen

Ook voor groepen van 12 personen heeft Ruiterplaat Vakanties een passend vakantiehuis of groepsaccommodatie. Wilt u samen genieten van een vakantie aan het strand? Boek dan het moderne vrijstaand vakantiehuis Ostrea 17/19 op park Roompot Beach Resort. Een kindvriendelijke vakantiewoning met uitzicht op de Oosterschelde. Het vakantiehuis heeft 6 slaapkamers, 4 badkamers en een wellnessruimte met sauna. Of boek nu het luxe penthouse voor 12 personen direct aan het Veerse Meer, met een panoramisch uitzicht over het meer. In de zomermaanden een bruisende hotspot met watersportactiviteiten. In de wintermaanden maakt de dynamiek plaats voor een weldadige rust met een ongekend uitzicht. Dit exclusieve penthouse beschikt over 4 slaapkamers, 4 badkamers, sauna en een eigen aanlegsteiger.