Wilt u op vakantie in Zeeland met uw hond? Ruiterplaat Vakanties beschikt over een groot aantal vakantiehuizen aan zee, waar uw hond van harte welkom is. Want wat is er nu fijner dan een vakantie in Zeeland, waar uw hond heerlijk kan ravotten in de ruime tuin of op het uitgestrekte Noordzeestrand? Op deze pagina vindt u ons complete aanbod van vakantiehuizen aan zee, waar u uw hond mee naartoe kunt nemen.

 
 

Hondvriendelijke stranden op Noord-Beveland

Op de meeste stranden in Zeeland zijn honden welkom en mogen ze in de wintermaanden loslopen. In het zomerseizoen dienen de honden overdag aangelijnd te worden. De informatie hierover vindt u meestal bij de duinovergang van het strand. Wij hebben de populairste hond-vriendelijke stranden rondom Kamperland alvast voor u op een rij gezet:

Banjaardstrand (Kamperland)
Op het Banjaardstrand zijn honden tijdens het badseizoen toegestaan, maar ze moeten tussen 10.00 uur en 19.00 uur wel aangelijnd worden. Het badseizoen loopt jaarlijks van 1 mei tot en met 1 oktober.

Strand Vrouwenpolder
Op het hoofdstrand van Vrouwenpolder (Breezand) zijn honden in het zomerseizoen niet toegestaan. Op het strand bij de Veersedam zijn honden het gehele jaar toegestaan, wel moeten ze in het badseizoen tussen 10.00 en 19.00 uur aangelijnd worden.

Strand Neeltje Jans
Op het strand van Neeltje Jans zijn honden toegestaan tijdens het badseizoen, maar moeten ze tussen 10.00 uur en 19.00 uur wel aangelijnd worden. Ook hier loopt het badseizoen is van 1 mei tot en met 1 oktober.

Het Veerse Meer
Langs de oevers van het Veerse Meer zijn honden welkom, mits ze zijn aangelijnd (jaarrond). Begrazingsgebieden zijn verboden voor honden. Let voor verdere aanwijzingen goed op de aanwezige borden. 

De Oosterschelde
Op het Sofiastrand bij Roompot Beach Resort en langs de oevers van de Oosterschelde zijn honden welkom, mits ze zijn aangelijnd (jaarrond).

Vakantiehuis honden welkom boeken