Ruiterplaat Vakanties
vakantiehuizen met hond aan zee in zeeland

Vakantiehuis honden welkom

Wilt u op vakantie in Zeeland met uw hond? Ruiterplaat Vakanties beschikt over een groot aantal vakantiehuizen aan zee, waar uw hond van harte welkom is. Want wat is er nu fijner dan een vakantie in Zeeland, waar uw hond heerlijk kan ravotten in de ruime tuin of op het uitgestrekte Noordzeestrand? Op deze pagina vindt u ons complete aanbod van vakantiehuizen aan zee, waar u uw hond mee naartoe kunt nemen.

 
 

Vakantiehuis voor u en uw hond aan zee

In de vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties kunnen u en uw viervoeter genieten van een heerlijke vakantie aan zee. Via de zoek&boek functie kunt u uw reisgezelschap selecteren om uw favoriete huisdiervriendelijke vakantiehuis te vinden. In de vakantiehuizen met hond aan zee zijn maximaal twee honden toegestaan. Verder beschikken vele vakantiehuizen over een omheinde tuin, waar uw hond heerlijk vrij kan rondrennen. Verder liggen alle vakantiehuizen op korte afstand van het Veerse Meer of het Banjaardstrand, perfect voor lange wandelingen met uw hond. 

Een verwen moment voor uw hond

Tijdens uw vakantie aan de Zeeuwse kust wilt u heerlijk ontspannen. Uw hond verdient dit ook en daarom kunt u bij ons een verwen moment voor uw hond bijboeken. Zo komt ook uw trouwe viervoeter weer heerlijk relaxed terug na een vakantie in Zeeland. 

Huisdiervriendelijke restaurants

Geniet van een heerlijke lunch of diner tijdens uw vakantie in Zeeland. In veel restaurants is ook uw trouwe viervoeter van harte welkom. Wij hebben onze favorieten voor u op een rijtje gezet. 

 

Hondvriendelijke stranden op Noord-Beveland

Op de meeste stranden in Zeeland zijn honden welkom en mogen ze in de wintermaanden loslopen. In het zomerseizoen dienen de honden overdag aangelijnd te worden. De informatie hierover vindt u meestal bij de duinovergang van het strand. Wij hebben de populairste hond-vriendelijke stranden rondom Kamperland alvast voor u op een rij gezet:

Banjaardstrand (Kamperland)
Op het Banjaardstrand zijn honden tijdens het badseizoen toegestaan, maar ze moeten tussen 10.00 uur en 19.00 uur wel aangelijnd worden. Het badseizoen loopt jaarlijks van 1 mei tot en met 1 oktober.

Strand Vrouwenpolder
Op het hoofdstrand van Vrouwenpolder (Breezand) zijn honden in het zomerseizoen niet toegestaan. Op het strand bij de Veersedam zijn honden het gehele jaar toegestaan, wel moeten ze in het badseizoen tussen 10.00 en 19.00 uur aangelijnd worden.

Strand Neeltje Jans
Op het strand van Neeltje Jans zijn honden toegestaan tijdens het badseizoen, maar moeten ze tussen 10.00 uur en 19.00 uur wel aangelijnd worden. Ook hier loopt het badseizoen is van 1 mei tot en met 1 oktober.

Het Veerse Meer
Langs de oevers van het Veerse Meer zijn honden welkom, mits ze zijn aangelijnd (jaarrond). Begrazingsgebieden zijn verboden voor honden. Let voor verdere aanwijzingen goed op de aanwezige borden. 

De Oosterschelde
Op het Sofiastrand bij Roompot Beach Resort en langs de oevers van de Oosterschelde zijn honden welkom, mits ze zijn aangelijnd (jaarrond).