Kerstvakantie in Zeeland

Gezellig samen met familie of vrienden kerst vieren in Zeeland? Dat kan in de vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties! In Zeeland geniet u van de winterzon, de rustige, brede stranden en de zilte zeelucht. De huisjes zijn geschikt voor 4 tot 9 personen en ideaal voor een weekend weg met kerst in Zeeland. Bent u met een groter gezelschap? Boek dan onze groepsaccommodatie of reserveer meerdere vakantiehuizen naast elkaar. Zo geniet u samen van een gezellig weekend weg of een lange kerstvakantie in Zeeland. 

  • Kerstvakantie 2019: 21 december t/m 05 januari 
  • Kerstvakantie 2020: 18 december t/m 03 januari 
Boek hier uw kerstvakantie in 2019
 
 

Luxe vakantiehuizen kerstvakantie Zeeland

We kunnen bijna aftellen, de kerstvakantie komt er aan. Bent u nog op zoek naar een heerlijke vakantieplek voor de kerstdagen? Op deze pagina vind u een overzicht van beschikbare vakantiehuizen tijdens de feestdagen. Modern, knus en stijlvol om met z'n 2-jes erop uit te gaan, met het gezin of met de hele familie. Onze vakantiehuizen liggen verspreid op het eiland Noord-Beveland. Wij bieden vakantiehuizen aan op loopafstand van het Noordzeestrand de Banjaard en direct aan het Veerse Meer. Veel van onze vakantiehuizen beschikken over een sauna en/of whirlpool. Kortom, een ideale plek om heerlijk te ontspannen aan de Zeeuwse kust!

De lekkerste adressen voor een kerstvakantie in Zeeland 

Kerstvakantie in Zeeland betekent samen met uw geliefde, gezin of vriendengroep genieten van een zorgeloze Kerstmis. En daarbij mag een feestelijk (kerst)diner natuurlijk niet ontbreken. Duikt u dit jaar zelf de keuken in voor een uitgebreid diner? Of maakt u het uzelf gemakkelijk en laat u een volledig voorbereid 3-, 4- of 5-gangen thuisbezorgen? Of nog luxer, schuift u aan bij een van de vele restaurants en laat u zich verrassen door het menu van de chef? Wij hebben de lekkerste adressen voor een kerstvakantie in Zeeland voor u op een rij gezet. Bekijk hier de mogelijkheden. 

 
Kerstvakantie in Zeeland

5 Tips voor een kerstvakantie in Zeeland

  • Breng een bezoek aan Middelburg Winterstad. De winkelstraten zijn feestelijk verlicht, er is een grote schaatsbaan op de markt en voor een hapje en een drankje kunt u terecht op de warme winterterrassen. 
  • Ga kerstshoppen in Goes en wandel op 24 december mee met de lichtjestour door de stad. Rondom de veste(s) branden er ruim 1500 lichtjes. Als u de lichtjes volgt, waant u zich in de tijd van het kerstverhaal. Langs de route is er live muziek, kunt u warme chocolademelk drinken en een hapje eten. 
  • Maak een winterse wandeling door de prachtige natuur van Zeeland. Wandelen langs het strand of door natuurgebied De Schotsman en spot de kudde Schotse Hooglanders. En daarna natuurlijk opwarmen bij het haardvuur met een kop dampende chocolademelk. 
  • Laat u betoveren door de vele lampjes en winterse sfeer tijdens Veere by Light. Een sfeervolle kerstwandeling laat u de schoonhei van het pittoreske Veere zien. 
  • Stap aan boord van de Kerstexpress bij de Stoomtrein Goes-Borsele en boemel romantisch door het Zeeuwse witte landschap.