Kerstvakantie in Zeeland

Gezellig samen met familie of vrienden kerst vieren in Zeeland? Dat kan in de vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties! In Zeeland geniet u van de winterzon, de rustige, brede stranden en de zilte zeelucht. De huisjes zijn geschikt voor 4 tot 9 personen en ideaal voor een weekend weg met kerst in Zeeland. Bent u met een groter gezelschap? Boek dan onze groepsaccommodatie of reserveer meerdere vakantiehuizen naast elkaar. Zo geniet u samen van een gezellig weekend weg of een lange kerstvakantie in Zeeland. 

  • Kerstvakantie 2020: 18 december t/m 03 januari 
 
 

Luxe vakantiehuizen kerstvakantie Zeeland

We kunnen bijna aftellen, de kerstvakantie komt er aan. Bent u nog op zoek naar een heerlijke vakantieplek voor de kerstdagen? Op deze pagina vind u een overzicht van beschikbare vakantiehuizen tijdens de feestdagen. Modern, knus en stijlvol om met z'n 2-jes erop uit te gaan, met het gezin of met de hele familie. Onze vakantiehuizen liggen verspreid op het eiland Noord-Beveland. Wij bieden vakantiehuizen aan op loopafstand van het Noordzeestrand de Banjaard en direct aan het Veerse Meer. Veel van onze vakantiehuizen beschikken over een sauna en/of whirlpool. Kortom, een ideale plek om heerlijk te ontspannen aan de Zeeuwse kust!

Urlaub Weihnachten in Zeeland buchen

5 Tips für einen Weihnachtsurlaub in Zeeland

Kerstvakantie in Zeeland
 

De lekkerste adressen voor een kerstvakantie in Zeeland 

Kerstvakantie in Zeeland betekent samen met uw geliefde, gezin of vriendengroep genieten van een zorgeloze Kerstmis. En daarbij mag een feestelijk (kerst)diner natuurlijk niet ontbreken. Duikt u dit jaar zelf de keuken in voor een uitgebreid diner? Of maakt u het uzelf gemakkelijk en laat u een volledig voorbereid 3-, 4- of 5-gangen thuisbezorgen? Of nog luxer, schuift u aan bij een van de vele restaurants en laat u zich verrassen door het menu van de chef? Wij hebben de lekkerste adressen voor een kerstvakantie in Zeeland voor u op een rij gezet. Bekijk hier de mogelijkheden.