Quality time met elkaar in de betoverende Zeeuwse winternatuur.  

Gezellig samen met familie of vrienden kerst vieren in Zeeland? Dat kan in de vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties!  Met de kaplaarzen aan frisse zeelucht opsnuiven, de wind trotseren en turen naar de eindeloze vergezichten op verlaten stranden. Vervolgens heerlijk opwarmen bij de knusse haard of in uw eigen sauna. Op deze rustige plek aan zee vindt u de tijd om echt met elkaar te zijn. Vanuit uw knusse vakantiehuis volledig tot rust komen en genieten van de betoverende Zeeuwse winternatuur tijdens de kerstdagen! 

  • Kerstvakantie 2022: 24 december 2022 t/m 8 januari 2023
 
 
 

Kerstvakantie bij Ruiterplaat Vakanties

Wij maken uw kerstvakantie graag extra bijzonder met onze speciale services. Zo geniet u van een zorgeloze kerst! 

Kerstboom

Een sfeervolle kerst aan zee, daar hoort de gezelligheid van een kerstboom bij. Wij kunnen een echte kerstboom in uw vakantiehuis plaatsen à € 54,50, exclusief verlichting en versiering à € 44,50. De boom versiert u zelf, met uw eigen kerst decoratiemateriaal of u bestelt het gemakkelijk via ons. Geeft u uw bestelling uiterlijk 14 december aan ons door?

Kerstvakantie Zeeland Kamperland Nederland

Broodjesservice

Ook tijdens uw verblijf in de kerstvakantie kunt u genieten van heerlijke verse broodjes bij het ontbijt. Maak een keuze uit het ruime assortiment. Wij raden u aan om uw bestelling voor onze broodjesservice ruim voor aankomstdatum door te geven. 

 
Kerst broodjes vakantie Vrouwenpolder Kamperland Nederland

Haardblokken

Heeft u in uw vakantiehuis een open haard tot uw beschikking? Reserveer alvast uw haardblokken via Mijn Ruiterplaat en geniet tijdens de feestdagen van een knisperend haardvuur!

 
Openhaard vakantiehuis Zeeland Kerst winter

Culinair genieten tijdens Kerst

Kerst is het moment om te genieten samen met uw parter, gezin of familie. Natuurlijk mag een uitgebreid kerstdiner niet ontbreken. Heerlijk uiteten, of een diner in uw vakantiehuis aan zee. Wij hebben een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje gezet: 

Op 1e kerstdag kunt u bij Brasserie Blush, gelegen aan de haven van Kamperland, genieten van een heerlijk kerstdiner. 

Of wat dacht u van een kerstdiner op het strand? Strandrestaurant De Dam serveert op 2e kerstdag een heerlijk kerstmenu.  

Genieten van een uitgebreid kerstdiner in uw vakantiehuis, maar niet zelf koken? Bestel een 8-gangen shared dining menu bij restaurant De Werf in Veere

Of bent u op zoek naar een bijzonder exclusief 8-gangen diner? Dan raden wij restaurant Codium in Goes aan.  

Luxe vakantiehuizen kerstvakantie Zeeland

We kunnen bijna aftellen, de kerstvakantie komt er aan. Bent u nog op zoek naar een heerlijke vakantieplek voor de kerstdagen? Op deze pagina vind u een overzicht van beschikbare vakantiehuizen tijdens de feestdagen. Modern, knus en stijlvol om met z'n 2-jes erop uit te gaan, met het gezin of met de hele familie. Onze vakantiehuizen liggen verspreid op het eiland Noord-Beveland. Wij bieden vakantiehuizen aan op loopafstand van het Noordzeestrand de Banjaard en direct aan het Veerse Meer. Veel van onze vakantiehuizen beschikken over een sauna en/of whirlpool. Kortom, een ideale plek om heerlijk te ontspannen aan de Zeeuwse kust!

Boek uw verblijf aan zee tijdens Kerst