Quality time met elkaar in de betoverende Zeeuwse winternatuur.  

Gezellig samen met familie of vrienden kerst vieren in Zeeland? Dat kan in de vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties!  Met de kaplaarzen aan frisse zeelucht opsnuiven, de wind trotseren en turen naar de eindeloze vergezichten op verlaten stranden. Vervolgens heerlijk opwarmen bij de knusse haard of in uw eigen sauna. Op deze rustige plek aan zee vindt u de tijd om echt met elkaar te zijn. Vanuit uw knusse vakantiehuis volledig tot rust komen en genieten van de betoverende Zeeuwse winternatuur tijdens de kerstdagen! 

  • Kerstvakantie 2023: 23 december 2023 t/m 7 januari 2024
 
 
 

Kerstvakantie bij Ruiterplaat Vakanties

Wij maken uw kerstvakantie graag extra bijzonder met onze speciale services. Zo geniet u van een zorgeloze kerst! 

Broodjesservice

Ook tijdens uw verblijf in de kerstvakantie kunt u genieten van heerlijke verse broodjes bij het ontbijt. Maak een keuze uit het ruime assortiment. Wij raden u aan om uw bestelling voor onze broodjesservice ruim voor aankomstdatum door te geven. 

 
Kerst broodjes vakantie Vrouwenpolder Kamperland Nederland

Haardblokken

Heeft u in uw vakantiehuis een open haard tot uw beschikking? Reserveer alvast uw haardblokken via Mijn Ruiterplaat en geniet tijdens de feestdagen van een knisperend haardvuur!

 
Openhaard vakantiehuis Zeeland Kerst winter

Luxe vakantiehuizen kerstvakantie Zeeland

We kunnen bijna aftellen, de kerstvakantie komt er aan. Bent u nog op zoek naar een heerlijke vakantieplek voor de kerstdagen? Op deze pagina vind u een overzicht van beschikbare vakantiehuizen tijdens de feestdagen. Modern, knus en stijlvol om met z'n 2-jes erop uit te gaan, met het gezin of met de hele familie. Onze vakantiehuizen liggen verspreid op het eiland Noord-Beveland. Wij bieden vakantiehuizen aan op loopafstand van het Noordzeestrand de Banjaard en direct aan het Veerse Meer. Veel van onze vakantiehuizen beschikken over een sauna en/of whirlpool. Kortom, een ideale plek om heerlijk te ontspannen aan de Zeeuwse kust!

Boek uw verblijf aan zee tijdens Kerst