Quality time met elkaar in de betoverende Zeeuwse winternatuur.  

Gezellig samen met familie of vrienden kerst vieren in Zeeland? Dat kan in de vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties!  Met de kaplaarzen aan frisse zeelucht opsnuiven, de wind trotseren en turen naar de eindeloze vergezichten op verlaten stranden. Vervolgens heerlijk opwarmen bij de knusse haard of in uw eigen sauna. Op deze rustige plek aan zee vindt u de tijd om echt met elkaar te zijn. Vanuit uw knusse vakantiehuis volledig tot rust komen en genieten van de betoverende Zeeuwse winternatuur tijdens de kerstdagen! 

  • Kerstvakantie 2022: 24 december t/m 08 januari 
 
 

Kerstvakantie bij Ruiterplaat Vakanties

Wij maken uw kerstvakantie graag extra bijzonder met onze speciale services. Zo geniet u van een zorgeloze kerst! 

Kerstboom
Een sfeervolle kerst aan zee, daar hoort de gezelligheid van een kerstboom bij. Wij kunnen een echte kerstboom (150 - 175cm) in uw vakantiehuis plaatsen à € 50,00, exclusief verlichting en versiering (naturel teint) à € 39,50. De boom versiert u zelf, met uw eigen kerst decoratiemateriaal of u bestelt het gemakkelijk via ons. Geeft u uw bestelling uiterlijk 15 december aan ons door?

Om u een beetje te helpen met de voorbereidingen hebben wij alvast een selectie gemaakt van de culinaire mogelijkheden, één en ander onder voorbehoud van corona maatregelen:

Seafood
Seafarm Kamperland, leider in duurzame gekweekte vis & schelpdieren en de ideale leverancier voor uw oesters, fruit de mer of andere producten zoals bijvoorbeeld de vongole schelpen voor uw pasta. Er is een ruim assortiment oesters, bijvoorbeeld een 'tour de Zélande' of 'tour d'Europe' . U kunt online bestellen, en ook het restaurant kunnen wij van harte aanbevelen (geopend op 1e en 2e kerst)

Borrel
De Houtzaagwerf, puur en bourgondisch, bezorgt op Kerstavond, 1e en 2e kerst een borrelplank à € 35,00 p.p. (exclusief bezorgkosten en borg voor de plank)
Van de plank tot de hapjes, alles is zelfgemaakt door de Houtzaagwerf.  Te reserveren via de site, uw bestelling ontvangen zij graag uiterlijk 20 december 2021.

Een gastronomisch kerstdiner bij u thuis?
Restaurant het Katse Veer (1* Michelin) biedt een gastronomisch 4- of 5-gangen menu aan (inclusief brood, boter, borrelhapjes, amuse en friandises) vanaf € 54,50 p.p.
Restaurant de Werf in Veere heeft een thuismenu samengesteld, bestaande uit 8 gerechtjes om te delen met elkaar à € 55,00 p.p. U kunt het menu ophalen in het restaurant op 24 december vanaf 16.00 tot 19.00.
Thuis uit Eten brengt de culinaire top van Nederland naar u toe. Selecteer met postcode 4493 MA en uw bestelling wordt in stijl bij uw villa afgeleverd.
Bestel tijdig online bij bovenstaande restaurants, de menu's zijn ieder jaar weer uitverkocht!
Brasserie van B biedt een wekelijks wisselend 3-gangen diner. U besteld het menu eenvoudig via de website, waarna de chef het bij u thuisbezorgd. Alleen nog even opwarmen en genieten van een heerlijk diner! 

Broodjesservice
Online bestellingen voor onze broodjesservice kunnen het beste ruim voor aankomstdatum geplaatst worden.

Boodschappen
Bent u iets vergeten? Albert Heijn in Kamperland hanteert de volgende openingstijden:
Kerstavond (vrijdag 24 december) geopend van 08.00-17.00 uur, 1e kerst (zaterdag 25 december) gesloten, 2e kerst (zondag 26 december) geopend van 9.00-18.00 uur.

Haardblokken
Heeft u in uw vakantiehuis een open haard tot uw beschikking? Reserveer alvast uw haardblokken via Mijn Ruiterplaat en geniet tijdens de feestdagen van een knisperend haardvuur!

 

Luxe vakantiehuizen kerstvakantie Zeeland

We kunnen bijna aftellen, de kerstvakantie komt er aan. Bent u nog op zoek naar een heerlijke vakantieplek voor de kerstdagen? Op deze pagina vind u een overzicht van beschikbare vakantiehuizen tijdens de feestdagen. Modern, knus en stijlvol om met z'n 2-jes erop uit te gaan, met het gezin of met de hele familie. Onze vakantiehuizen liggen verspreid op het eiland Noord-Beveland. Wij bieden vakantiehuizen aan op loopafstand van het Noordzeestrand de Banjaard en direct aan het Veerse Meer. Veel van onze vakantiehuizen beschikken over een sauna en/of whirlpool. Kortom, een ideale plek om heerlijk te ontspannen aan de Zeeuwse kust!