Vier Oud en Nieuw 2020 in Zeeland en geniet met uw geliefde, familie of vrienden van een vakantie in Zeeland in een vakantiehuis bij Ruiterplaat Vakanties. Vanwege de unieke ligging aan het Noordzeestrand en het Veerse meer en de sfeervolle inrichting van de vakantiehuizen, belooft het een bijzondere Oud & Nieuw in Zeeland te worden. Overdag nodigt de natuur uit voor een winterse wandeling of een mooie fietstocht. En 's avonds mogen de voetjes van de vloer bij het eindejaarsfeest in het vernieuwde Amadore Hotel De Kamperduinen. Dat wordt een knallend Oud & Nieuw in Zeeland!

 

Oud en Nieuw in een vakantiehuis in Zeeland

Ontspannen genieten van een weekend weg tijdens Oud en Nieuw in Zeeland. Huur een huisje op een vakantiepark van Ruiterplaat Vakanties en geniet van een gezellig Oud en Nieuw in Zeeland met het hele gezin. De vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties zijn de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen Oud en Nieuw in Zeeland. Jong en oud zal zich hier niet vervelen.

Bent u op zoek naar een betaalbare vakantie tijdens Oud en Nieuw in Zeeland? Een vakantie in Zeeland hoeft niet duur te zijn. Wij bieden verschillende huisjes met een extra scherpe prijs. Alle huisjes liggen op loopafstand van het Noordzeestrand en het Veerse meer. Wilt u liever ontspannen tijdens Oud en Nieuw in Zeeland? Wat is er dan fijner dan een vakantiehuis met een sauna? Na een frisse wind op het strand of een zeiltocht op het Veerse Meer, kunt u onmiddellijk ontspannen in uw eigen sauna. Of geniet tijdens uw vakantie met Oud en Nieuw in Zeeland van de ultieme wellnessbeleving in Hotel Amadore De Kamperduinen

Oud & Nieuw: Nieuwjaarsduik in Zeeland

Oud en Nieuw in Zeeland is natuurlijk niet compleet zonder een frisse nieuwjaarsduik in de Noordzee! Trek uw badkleding aan en spring in het koude water voor een mooie start van het nieuwe jaar! In Westkapelle nemen jaarlijks ruim 850 mensen deel aan dit feestelijke evenement. Inschrijven kan via de website.