Ruiterplaat Vakanties

Oud en Nieuw in Zeeland

 

Vier Oud en Nieuw 2024 in Zeeland en geniet met uw geliefde, familie of vrienden van een vakantie in Zeeland in een vakantiehuis bij Ruiterplaat Vakanties. Vanwege de unieke ligging aan het Noordzeestrand en het Veerse meer en de sfeervolle inrichting van de vakantiehuizen, belooft het een ontspannen en zorgeloze Oud & Nieuw in Zeeland te worden. Overdag nodigt de natuur uit voor een winterse wandeling of een mooie fietstocht. Daarna kunt u heerlijk omwarmen in uw privé-sauna of bij de knusse haard in uw vakantiewoning.

 
 
Oud en Nieuw feestdag vakantie Zeeland
 

Oud en Nieuw in een vakantiehuis in Zeeland

Ontspannen genieten van een weekend weg tijdens Oud en Nieuw in Zeeland. Huur een huisje op een vakantiepark van Ruiterplaat Vakanties en geniet van een gezellig Oud en Nieuw in Zeeland met het hele gezin. De vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties zijn de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen Oud en Nieuw in Zeeland. Jong en oud zal zich hier niet vervelen.

Bent u op zoek naar een betaalbare vakantie tijdens Oud en Nieuw in Zeeland? Een vakantie in Zeeland hoeft niet duur te zijn. Wij bieden verschillende huisjes met een extra scherpe prijs. Alle huisjes liggen op loopafstand van het Noordzeestrand en het Veerse meer. Wilt u liever ontspannen tijdens Oud en Nieuw in Zeeland? Wat is er dan fijner dan een vakantiehuis met een sauna? Na een frisse wind op het strand of een zeiltocht op het Veerse Meer, kunt u onmiddellijk ontspannen in uw eigen sauna. Of geniet tijdens uw vakantie met Oud en Nieuw in Zeeland van de ultieme wellnessbeleving Blue Wellnessresort Zeeland

 

SFEERVOL OVERNACHTEN

Wilt u genieten van een rustige jaarwisseling? Sluit 2023 af in een sfeervol verblijf midden in de natuur op park De Groote Duynen. In veel van de villa's op park De Groote Duynen zijn huisdieren van harte welkom. In enkele minuten loopt u naar het brede Noordzeestrand en het naastgelegen natuurgebied de Schotsman. Waar u met uw hond prachtige wandelingen kunt maken en kunt genieten van het winterse Zeeuwse landschap. 

 

WELLNESS WEEKEND OUD&NIEUW

Volledig opgeladen het nieuwe jaar in? In de luxe BLUE Wellnessresort Zeeland tegenover park De Groote Duynen, kunt u zich heerlijk in de watten laten leggen. In deze nieuwe, luxe Spa vindt u tal van sauna’s, stoom- en zwembaden. Maak uw verblijf compleet met een spa bezoek en keer als herboren terug naar huis. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

December in Zeeland

Er is genoeg te beleven in december in Zeeland. Aan het eind van het jaar kunt u ontspannen en genieten van de frisse lucht van de kust. De verschillende dorpen en steden zijn in deze tijd van het jaar versierd met sfeervolle verlichting. Kom in de kerstsfeer tijdens een bezoek aan een kerstmarkt of proost op het nieuwe jaar vanuit uw vakantiehuis in Zeeland. 

Tijdens de koude winterdagen van december kunt u volop genieten van de Zeeuwse natuur. Rijd een prachtige route langs de kust, of wandel door één van de prachtige natuurgebieden in de omgeving van uw vakantiehuis in Zeeland. Sluit de dag af met een heerlijk diner in een restaurant in Zeeland en laat u culinair verwennen. Een vakantie in Zeeland in december is perfect om tot rust te komen en te genieten van Kerst en Oud en Nieuw met de familie. 

 

Nieuwjaarsduik in Zeeland

Oud en Nieuw in Zeeland is natuurlijk niet compleet zonder een frisse nieuwjaarsduik in de Noordzee! Trek uw badkleding aan en spring in het koude water voor een mooie start van het nieuwe jaar!