Het extra lange paasweekend is het perfecte moment voor een korte vakantie in het voorjaar. De bloemen staan weer in bloei, de vogels fluiten en de natuur nodigt uit om naar buiten te gaan. Boek een weekend weg met Pasen in een vakantiehuis in Zeeland, op loopafstand van het strand en het Veerse Meer. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen tot 18 personen, ideaal voor een weekend weg met Pasen met familie of vrienden. Bekijk het aanbod vakantiehuizen in Zeeland en boek uw weekend weg met Pasen. 

  • Goede Vrijdag 2021: 2 april 
  • Pasen 2021: 4 & 5 april
  • Paasweekend 2021: 2 tot 6 april 
Maak hier uw vrijblijvende voorreservering

Paasvakantie aan zee in Zeeland

Het extra lange Paasweekend is het perfecte moment voor een korte paasvakantie aan zee in Zeeland. Boek een verblijf in één van onze vakantiehuizen aan zee en geniet met z'n twee, uw gezin of een groep vrienden van een paasvakantie in eigen land. De vakantiehuizen zijn gelegen midden in de natuur. Vanuit uw vakantiehuis wandelt u in enkele minuten naar het Noordzeestrand en fietst u gemakkelijk naar het uitgestrekte Veerse Meer. Bent u een liefhebber van bloemen en planten? Ga dan op ontdekkingstocht in natuurgebied De Schotsman en maak kennis met de bekende Schotse Hooglanders. Paasvakantie in Zeeland is een goed idee voor jong en oud!

Vakantiehuizen paasvakantie - honden welkom

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in de paasvakantie, voor u en uw hond? Boek dan een huisdiervriendelijk vakantiehuis bij Ruiterplaat Vakanties voor een paasvakantie met hond in Zeeland! Uw vakantiehuis is omringd door uitgestrekte natuur, brede stranden en veel water. Honden kunnen hier heerlijk rennen en ravotten. Wist u dat honden welkom zijn om veel stranden in Zeeland? Meestal dient uw hond tussen 10.00 en 19.00 aangelijnd te zijn, maar daarbuiten mag hij vrij rondrennen. Is uw hond een echte waterrat? Dan doet u hem vast een plezier met een vakantie in Zeeland, want er is altijd water in de buurt van uw vakantiehuis! 

Bekijk hier onze hondvriendelijke vakantiehuizen
 
 

Paasvakantie met kinderen - wat te doen met Pasen in Zeeland?

Heeft u een weekend weg met Pasen in Zeeland geboekt en bent u op zoek naar leuke uitjes met de kinderen? Wij hebben een aantal leuke tips voor de paasvakantie voor u op een rij gezet!

  • Ga paaseieren zoeken! Bij de Five Star Farm in Kamperland of gewoon in de tuin van uw vakantiehuis in Zeeland. 
  • Bezoek Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk, een indrukwekkend museum over de watersnoodramp waar voor kinderen een speurtocht en allerlei interactieve dingen te doen zijn.
  • Ga klimmen en klauteren in speelboerderij 't Klok'uus, een heerlijke indoor-activiteit voor kinderen van alle leeftijden. En volwassenen genieten hier van een hapje en een drankje in het restaurant. 
  • Breng een bezoek aan één van de paasmarkten in Zeeland, bijvoorbeeld in Vlissingen, Burgh-Haamstede, Zierikzee of Renesse. 
  • Ga brunchen bij één van de vele restaurants in de omgeving van uw vakantiehuis. Bijvoorbeeld bij het geheel vernieuwde Amadore De Kamperduinen