Ruiterplaat Vakanties
Weekend weg met Pasen

Weekend weg met Pasen in Zeeland

Het extra lange paasweekend is het perfecte moment voor een korte vakantie in het voorjaar. De bloemen staan weer in bloei, de vogels fluiten en de natuur nodigt uit om naar buiten te gaan. Boek een weekend weg met Pasen in een vakantiehuis in Zeeland, op loopafstand van het strand en het Veerse Meer. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen tot 12 personen, ideaal voor een weekend weg met Pasen met familie of vrienden. Bekijk het aanbod vakantiehuizen in Zeeland en boek uw weekend weg met Pasen.

 
 

Paasvakantie aan zee in Zeeland

Het extra lange Paasweekend is het perfecte moment voor een korte paasvakantie aan zee in Zeeland. Boek een verblijf in één van onze vakantiehuizen aan zee en geniet met z'n twee, uw gezin of een groep vrienden van een paasvakantie in eigen land. De vakantiehuizen zijn gelegen midden in de natuur. Vanuit uw vakantiehuis wandelt u in enkele minuten naar het Noordzeestrand en fietst u gemakkelijk naar het uitgestrekte Veerse Meer. Bent u een liefhebber van bloemen en planten? Ga dan op ontdekkingstocht in natuurgebied De Schotsman en maak kennis met de bekende Schotse Hooglanders. Paasvakantie in Zeeland is een goed idee voor jong en oud!

 

Paasbrunch

Geniet op 2e Paasdag van een smaakvolle paasbrunch met de hele familie bij De Zeeuwse Oase. Een unieke locatie, midden in de natuur. De kinderen kunnen samen met de paashaas op zoek naar paaseieren in de prachtig aangelegde tuin.

Paasmarkt

Struin langs de vele kraampjes van de Zeeuwse paasmarkten in verschillende steden zoals Middelburg en Vlissingen. Goed te combineren met een stadswandeling of een bezoek aan een van de gezellige terrassen.

Natuurwandeling

Ontdek natuurgebied De Schotsman met haar wilde orchideeën, ontelbare vogelsoorten en Schotse Hooglanders. Of wandel door een van de andere prachtige natuurgebieden in de omgeving van uw vakantiehuis.
 

Vakantiehuizen paasvakantie - honden welkom

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in de paasvakantie, voor u en uw hond? Boek dan een huisdiervriendelijk vakantiehuis bij Ruiterplaat Vakanties voor een paasvakantie met hond in Zeeland! Uw vakantiehuis is omringd door uitgestrekte natuur, brede stranden en veel water. Honden kunnen hier heerlijk rennen en ravotten. Wist u dat honden welkom zijn op veel stranden in Zeeland? Meestal dient uw hond tussen 10.00 en 19.00 aangelijnd te zijn, maar daarbuiten mag hij vrij rondrennen. Is uw hond een echte waterrat? Dan doet u hem vast een plezier met een vakantie in Zeeland, want er is altijd water in de buurt van uw vakantiehuis!