Ruiterplaat Vakanties
Luxe vakantiehuizen met jacuzzi zeeland

Luxe vakantiehuis met jacuzzi

Luxe vakantiehuis met jacuzzi

Door de drukte van alledag vergeten we soms datgene wat echt belangrijk is - ontspanning, rust en aandacht voor elkaar. Gun uzelf dat speciale verwenmoment in een luxe vakantiehuis aan zee met jacuzzi bij Ruiterplaat Vakanties. Boek een weekend-, midweek- of week vakantie met familie of vrienden in een luxe villa en maak tijd voor de echt belangrijke dingen in het leven.

Vakantiehuis met sauna en jacuzzi

In een luxe vakantievilla in park De Groote Duynen geniet u van een optimale privé wellnessbeleving. In de villa staat u een infraroodsauna, Finse sauna én buiten jacuzzi tot uw beschikking. Hier geniet u elke dag en in ieder seizoen van een optimale wellnessbeleving. 's Winters kunt u opwarmen in de jacuzzi na een lange winterwandeling over het strand en 's zomers kunt u hier afkoelen na een warme zomerdag. Niet alleen uzelf, maar ook uw kinderen zullen zich niet vervelen in een vakantiehuis met jacuzzi. Want wat is er fijner dan aan het einde van de dag met het hele gezin te bubbelen in de jacuzzi in de tuin? Gezellig nakletsen en plannen maken voor de nieuwe vakantiedag. 

Groepsaccommodaties met sauna

Staat het jaarlijkse familie- of vriendenweekend weer op de planning? Neem dan eens een kijken bij het aanbod groepsaccommodaties aan zee in Nederland van Ruiterplaat Vakanties. De vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen tot 12 personen. Park De Groote Duynen heeft een groot aanbod ruime, luxe vakantiehuizen voor 8 personen met een sauna en/of jacuzzi. Heeft u een grote groepsaccommodatie nodig? Boek dan meerdere luxe vakantiehuizen naast elkaar. Neem contact met ons op.

Bekijk hier het aanbod aan luxe vakantievilla's met sauna

Wellness vakantie in Zeeland

Wilt u een vakantiehuis huren aan zee in Zeeland, waar u geniet van een traditionele wellnessbeleving? Boek dan een vakantiehuis aan zee in Zeeland met privé Finse sauna bij Ruiterplaat Vakanties. De kalmerende geur van de natuur zal u alle dagelijkse beslommeringen doen vergeten. Slaap de nacht door zonder verkeerslawaai en de volgende dag bent u uitgerust en klaar om het droomlandschap, charmante stadjes of landelijke dorpjes op vakantie te verkennen met uw hond aan zee.

Wilt u een dag vol ontspanning? Bezoek dan BLUE Wellnessresort, de grootste en nieuwste wellnessbeleving van Zeeland. Hier kunt u genieten van diverse sauna's, een ontspanningsruimte, verwarmde binnen- en buitenzwembaden, een prachtige wellnesstuin en een lekkere massage of schoonheidsbehandeling. En als u trek heeft na al deze ontspanning, dan bereidt de chef graag een heerlijke lunch of diner in het Wellness-Restaurant. Dit is pure ontspanning op een unieke plek aan zee. 

BLUE Wellnessresort is dagelijks geopend van 10:00 tot 23:00 uur. Gasten van Ruiterplaat Vakanties betalen slechts € 25,00 voor een dagkaart. Kijk voor meer informatie op de website van BLUE Wellnessresort of neem contact op met een van onze medewerkers.