Ruiterplaat Vakanties
Strandhuisje vakantie hond Zeeland Nederland

Strandhuisje met hond Zeeland

 

Er is toch niks mooiers dan een vakantie met uw hond direct aan de Zeeuwse kust. Lange wandelingen met uw trouwe viervoeter over de brede, en hondvriendelijke stranden van Zeeland in Nederland. Ruiterplaat Vakanties biedt verschillende huisdiervriendelijke vakantiehuizen direct aan het strand, waar uw hond meer dan welkom is! Wij bieden strandhuisjes met een volledig omheinde tuin onderaan de duinen van het Banjaardstrand. Deze vakantiehuizen zijn ideaal voor een vakantie aan het strand met uw hond. Geniet van rust, ruimte en natuur samen met uw trouwe viervoeter. Bij aankomst ontvangt uw hond een klein cadeautje. 

 
 
Strandhuis met hond Zeeland Nederland
 

VOORDELEN STRANDHUISJE HUREN MET HOND BIJ RUITERPLAAT VAKANTIES

 

Op vakantie met uw hond in Zeeland?
Hier vindt u enkele voordelen, als u een strandhuisje huurt bij Ruiterplaat Vakanties:

  • Uw hond is welkom in veel van onze vakantiehuizen direct aan het strand. 
  • Veel van onze vakantiehuizen hebben een omheinde tuin. 
  • Vanuit uw strandhuis staat u binnen enkele minuten met uw voeten in het zand.
  • Zeeland heeft brede en schone stranden, waar uw hond welkom is. 
  • Van oktober tot mei mag uw hond vrij rondlopen op het strand, zonder aangelijnd te zijn. 
  • Bij aankomst geven wij u tips voor leuke wandelingen met uw hond. 
  • In verschillende vakantiehuizen zijn 2 huisdieren toegestaan. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden! 
Strandhuis met hond

Top 3 mooie wandelingen met hond

 

Het bijna 150 km lange wandelpadennetwerk bied genoeg mogelijkheden voor een mooie wandeling met uw hond. Ontdek de geheimen van dit eiland: het wad en het moeras, weelderige akkers en weidse uitzichten over de polder en het water.

Met het knooppuntennetwerk kunt u uw eigen route en afstand bepalen. Hier vindt u onze favorieten:  

  • Wandelroute Schotsman geel - 3 km
  • Wandelroute Goudplaat - 4 km
  • Nationaalpark Oosterschelde - Keihoogte 7 km
Hondvriendelijke stranden Zeeland Nederland

Hondvriendelijke stranden

 

Honden zijn op de meeste stranden welkom en mogen in de wintermaanden loslopen. In de zomermaanden moeten honden overdag worden aangelijnd. 

Banjaardstrand

Uw hond is welkom op het Banjaardstrand. Van oktober tot mei kan uw hond hier loslopen. In het hoogseizoen van 1 mei tot 1 oktober moet uw hond tussen 10:00 en 19:00 uur aangelijnd zijn. Buiten deze tijden in de ochtend of avond kan uw hond nog steeds vrij rondlopen. Veel van onze vakantiehuizen liggen op loopafstand van dit brede en schoonste strand van Nederland.

Strand Vrouwenpolder

Honden zijn het hele jaar door toegestaan op het strand bij de Veerse Dam. Uw hond kan hier heerlijk rondrennen op een van de breedste stranden van Nederland. 

Strand Neeltje Jans

Honden zijn toegestaan op het strand van Neeltje Jans. Tijdens het badseizoen (1 mei tot 1 oktober) moeten zij echter tussen 10.00 en 19.00 uur aan de lijn worden gehouden. Geniet hier van het prachtige uitzicht.

Veerse Meer

Het is geen strand, maar het gebied rond het Veerse Meer is zeker een wandeling met uw hond waard. De natuurgebieden rond het Veerse Meer zijn vanaf 15 maart 2021 aangewezen als hondenlosloopgebied. Hier mag uw hond het hele jaar door loslopen - uiteraard onder appèl en op de paden. Overigens geldt ook hier dat de hond het wild niet mag verstoren en andere bezoekers niet mag lastigvallen. Door deze regels is het voor alle bezoekers mogelijk om van hun vrije tijd te genieten met respect voor de natuur. In andere delen van het gebied zijn honden aan de lijn welkom. 

De hondenlosloopgebieden bevinden zich in delen van: De Piet, De Schelphoek.   

Oosterschelde

De Oosterschelde is het grootste en natste nationale park van Nederland. Een wereld van getijden, wind en vooral water, veel water. Maak een mooie wandeling met uw hond door het Verdronken Land van Zuid-Beveland, een indrukwekkend gebied in het Nationaal Park Oosterschelde. Wandel over slikken en schorren en langs bijzondere planten.