Vakantie Zeeland 

Op vakantie in Zeeland, dat betekent genieten! Het mooiste gebied om een heerlijke vakantie te hebben is ongetwijfeld Zeeland. Met de meeste zonuren van Nederland is Zeeland een heerlijke provincie om vakantie te houden. Zeker als u houdt van het strand. Zeeland staat bekend om zijn mooie, uitgestrekte, schone stranden. De stranden van Zeeland zijn ook altijd goed te bereiken met de auto. Daarnaast is er in Zeeland van alles te doen. Kortom, een vakantie Zeeland betekent genieten aan de Zeeuwse kust. 

Strandvakantie in Zeeland

Voor de strandliefhebber is Zeeland bij uitstek geschikt voor een strandvakantie. De Zeeuwse kust bestaat uit lange zandstranden, prachtige hoge duinen en een prachtige zee. Ideaal dus voor een heerlijke zonvakantie op het strand. Kinderen kunnen zich uren vermaken op het strand en in het water. Tijdens een vakantie in Zeeland heeft u grote kans op mooi weer.

Vakantie in Zeeland het hele jaar door

Een vakantie in Zeeland is in de zomer natuurlijk heerlijk. Maar wist u dat u het hele jaar door kunt genieten van een vakantie in Zeeland? Ook in de voorjaarsvakantie, meivakantie, herfstvakantie en kerstvakantie is het heerlijk vakantie houden in Zeeland. Of wilt u alleen een weekendje naar Zeeland? Ook dat kan. Als u het Paasweekend of het Hemelvaartweekend op vakantie naar Zeeland wilt dan bent u bij ons aan het goede adres. 

Watersporten tijdens uw vakantie in Zeeland

Waar u ook bent in Zeeland, water is nooit ver weg. Als watersporter komt u helemaal aan uw trekken in Zeeland. Zeeland kent prachtige duiklocaties, maar ook kunt u kitesurfen en windsurfen. Bent u een echte zeilliefhebber? Kom dan naar Zeeland, want hier kunt u heerlijk zeilen, op het Veerse Meer, de Oosterschelde, de Noordzee of één van de andere vele plekken waar u kunt zeilen. 

Activiteiten in Zeeland

Wilt u tijdens uw vakantie meer van Zeeland zien? Ga op zoek naar de leukste evenementen en uitjes en ontdek de veelzijdigheid van Zeeland. In Zeeland is altijd wel wat te beleven. Bezoek prachtige stadjes, zoals Veere, Zierikzee of Middelburg. Maak een prachtige rondvaart of dagtocht. Of ga naar een leuke speeltuin met de kids. Of ontdek Zeeland op de fiets. In Zeeland zijn prachtige fietsroutes die gaan over dijken, langs het water en door de polders. 

Vakantiehuis in Zeeland

Zoekt u een vakantiehuis in Zeeland? Zoek dan niet verder. Ruiterplaat Vakanties helpt u graag aan een heerlijke vakantie in Zeeland. U vindt onze vakantiehuizen op de meest unieke plaatsen in Zeeland, op het eiland Noord-Beveland. De gunstige ligging van onze vakantieparken in Zeeland maakt dat u altijd kunt genieten van zon, zee en strand, ongeacht het jaargetijde. Welk vakantiepark u ook kiest, één ding hebben ze gemeen, het water is altijd in de buurt. 

Boek nu uw vakantiehuis in Zeeland

Wilt u meer weten over een vakantie in Zeeland of onze mooie vakantiehuizen? Neem dan contact met ons op of boek direct. We wensen u alvast een heerlijk vakantie in Zeeland toe!

Boek direct
 
Ferienhaus in De Banjaard
Ferienhaus De Schotsman
Ferienhaus Ruiterplaat Zeeland

Aktivitäten in Zeeland

Möchten Sie im Urlaub Zeeland besser kennenlernen? Besuchen Sie die schönen Anlässe und Sehenswürdigkeiten und entdecken Sie die Vielseitigkeit Zeelands. In Zeeland gibt es viel zu sehen und zu erleben. Besuchen Sie die historischen Städte Veere, Zierikzee und Middelburg. Machen Sie eine Rundfahrt oder einen Tagesausflug auf dem Boot. Ihre Kinder werden sich über die schönen Spielplätze freuen. Eine Fahrradtour darf natürlich auch nicht fehlen. In Zeeland gibt es ein weitverzweigtes Radwegenetz über Deiche, entlang des Wassers und durch die Polderlandschaft. 

Ferienhaus in Zeeland

Suchen Sie ein Ferienhaus in Zeeland? Suchen Sie nicht mehr weiter. Bei Ruiterplaat Vakanties erleben Sie einen herrlichen Urlaub in Zeeland. Unsere Ferienhäuser befinden sich an den schönsten Orten der Region Nord-Beveland. Dank der günstigen Lage unserer Ferienparks in Zeeland kommen Sie in den Genuss von Sonne, Meer und Strand. Und zwar in jeder Jahreszeit. Egal, welchen Ferienpark Sie wählen, das Wasser ist immer in der Nähe. 

Buchen Sie jetzt Ihr Ferienhaus in Zeeland

Möchten Sie mehr über einen Urlaub in Zeeland oder unsere schönen Ferienhäuser erfahren? Nehmen Sie Kontakt zu uns auf oder buchen Sie direkt. Wir wünschen Ihnen einen herrlichen Urlaub in Zeeland!