Ruiterplaat Vakanties

Vakantiehuis aan het Veerse Meer

 

Watersportliefhebber of natuurliefhebber? Het Veerse Meer met het naastgelegen natuurgebied de Schotsman is de ideale bestemming voor u! Huur een (zeil)bootje en ga op ontdekkingstocht op het Veerse Meer of maak een lange wandeling door het prachtige natuurgebied De Schotsman.

 

Bekijk hier alle vakantiehuizen aan het Veerse Meer

 

Vakantiehuis aan het Veerse Meer met hond

Samen met uw trouwe viervoeter genieten van een vakantie aan het Veerse Meer. De huisdiervriendelijke vakantiehuizen aan het Veerse Meer zijn perfect voor een vakantie met hond in Zeeland! Wat dacht u van een vakantiehuis aan de Havenweg. Terwijl u geniet van het uitzicht over het Veerse Meer, kan uw hond heerlijk rondrennen in de tuin en het aangrenzende grasveld. Of wat dacht u van een vrijstaande villa op park Zeeuws Goedt. Vanaf het terras kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het bruisende Veerse Meer. 

 
 

Luxe vakantiewoning aan het Veerse Meer 

Wilt u genieten van een luxe vakantie aan het Veerse Meer? Dan zijn de splinternieuwe loft appartementen van Résidence Marina een aanrader! Deze luxe appartementen bevinden zich aan de jachthaven van Kamperland. Het Veerse Meer is binnen handbereik, waar u heerlijk kunt wandelen of genieten van een dagje op het water.   

Luxe Harbour Loft Residence Marina Kamperland
Appartementen Residence Marina