Ruiterplaat Vakanties

Bungalowpark in Zeeland

Bungalowpark in Zeeland

De vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties bevinden zich op verschillende (bungalow)parken in Zeeland, op de meest unieke plekjes. De gunstige ligging van de parken maakt dat u altijd in de buurt bent van de zee, strand en leuke bezienswaardigheden.

 
 

Het Veerse Meer

Bent u op zoek naar een vakantiehuis gelegen aan het Veerse Meer? Dan is park Ruiterplaat of De Schotsman de perfecte locatie voor uw vakantie in Zeeland. Vanuit uw vakantiehuis bent u binnen enkele minuten bij het Veerse Meer. Maak een wandeling of huur een bootje en ontdek Zeeland vanaf het water. Ook voor andere watersporten zoals surfen, suppen of kanoën is het Veerse Meer ideaal. 

Bungalowpark Veerse Meer vakantie Zeeland

Het Banjaardstrand

Genieten van de Zeeuwse zon tijdens een strandvakantie in Zeeland. Ruiterplaat Vakanties biedt verschillende vakantiehuizen aan op bungalowparken dicht bij het strand. Zowel park De Banjaard als park De Groote Duynen liggen op loopafstand van het Banjaardstrand. Zonnebaden, strandkastelen bouwen of een strandwandeling. Het is allemaal mogelijk tijdens uw vakantie aan zee

Vakantie Banjaardstrand Zeeland