Weekend weg met Pinksteren

Kan de zomer voor u niet vroeg genoeg beginnen? Dat komt goed uit, want het Pinksterweekend leent zich perfect voor een weekend weg in Zeeland. Verblijf tijdens dit extra lange weekend in één van onze luxe vakantiehuizen. Wat u ook kiest, alle woningen liggen op een ideale locatie nabij het strand, waar het tijdens het lange Pinksterweekend al heerlijk toeven is! Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod. 

  • Pinksteren 2021: 23 en 24 mei 
  • Pinksterweekend 2021: 21 tot 25 mei 
 
 

Pinksteren in Zeeland

Dit jaar is Pinksteren op zondag 31 mei en maandag 1 juni 2020. Traditiegetrouw is dit extra lange weekend de start van het zomerseizoen in Zeeland. Ook in de natuur zie je dat de zomer er aankomt, de natuur staat in volle bloei en de temperaturen beginnen al wat op te lopen. Omdat Pinksteren dit jaar later in het jaar valt, is de kans op een zonnig weekend zeer aanwezig! Ruiterplaat Vakanties biedt in dit lange weekend een speciaal Pinksterarrangement van vrijdag 29 mei 2020 tot en met dinsdag 2 juni 2020. Zo kunt u met familie en/of vrienden een dag extra genieten van al het moois dat Zeeland u te bieden heeft. 

Vakantiehuizen weekend weg met Pinksteren

Het aanbod van Ruiterplaat Vakanties is ook tijdens het Pinksterweekend zeer gevarieeerd. Zoekt u een knusse vakantiewoning voor uw gezin of kiest u liever voor een luxe vakantievilla op De Groote Duynen, op steenworp afstand van het brede Banjaardstrand? Er is voor ieder wat wils! Park De Banjaard is gelegen onderaan de duinen van het Noordzeestrand. Als u hier verblijft, staat u binnen 5 minuten op het strand. Bent u een watersportliefhebber? Kies dan voor park RuiterplaatDe Schotsman of de Veerse Muze. Hier vindt u een mooi aanbod aan vakantiewoningen, waarvan enkele direct gelegen aan het Veerse Meer. 

Tips voor het Pinksterweekend in Zeeland met kinderen

Tijdens het Pinksterweekend in Zeeland is er genoeg te doen voor jong en oud! Met een beetje geluk zijn de temperaturen zeer aangenaam en is het heerlijk vertoeven op het strand. Maar Zeeland heeft meer te bieden! Wij hebben de leukste uitjes in het Pinksterweekend voor u op een rij gezet:

  • Breng een bezoek aan één van de Pinkstermarkten in Zeeland. Struin langs de vele kramen, maak een rondje in de draaimolen en geniet van Zeeuwse lekkernijen. 
  • Geniet van heerlijke hapjes en drankjes tijdens de 6e editie van Cuisine Machine, het grootste culinaire carnaval van zuidwest-Nederland. Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt gehouden tijdens het Pinksterweekend in een loods in de haven van Vlissingen. Een mix van foodtrucks, muziek, barretjes zorgen voor een culinaire beleving!
  • Huur een fiets en ga op ontdekking door het Zeeuwse land. Fiets rond het uitgestrekte Veerse Meer en maak een stop in het pittoreske Veere. Hier voelt het alsof de tijd even stil heeft gestaan. De oude vissershaven, de historische straatjes met kinderkopjes en de wekelijkse historische markt doen u hier denken aan vroeger. Strijk tot slot neer op het terras van restaurant De Werf, met het beste terras van Zeeland.