Weekend weg met Pinksteren

Kan de zomer voor u niet vroeg genoeg beginnen? Dat komt goed uit, want het Pinksterweekend leent zich perfect voor een weekend weg in Zeeland. Verblijf tijdens dit extra lange weekend in één van onze luxe vakantiehuizen. Wat u ook kiest, alle woningen liggen op een ideale locatie nabij het strand, waar het tijdens het lange Pinksterweekend al heerlijk toeven is! Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod. 

  • Pinksteren 2023: 28 en 29 mei
  • Pinksterweekend 2023: 26 t/m 30 mei
 
 

Pinksteren in Zeeland

Dit jaar is Pinksteren op zondag 5 juni en maandag 6 juni 2022. Traditiegetrouw is dit extra lange weekend de start van het zomerseizoen in Zeeland. Ook in de natuur zie je dat de zomer er aankomt, de natuur staat in volle bloei en de temperaturen beginnen al wat op te lopen. Rond deze tijd van het jaar is de kans op een zonnig weekend zeer aanwezig! Ruiterplaat Vakanties biedt in dit lange weekend een speciaal Pinksterarrangement, zo kunt u met familie en/of vrienden extra genieten van al het moois dat Zeeland u te bieden heeft. 

Vakantiehuizen weekend weg met Pinksteren

Het aanbod van Ruiterplaat Vakanties is ook tijdens het Pinksterweekend zeer gevarieeerd. Zoekt u een knusse vakantiewoning voor uw gezin of kiest u liever voor een luxe vakantievilla op De Groote Duynen, op steenworp afstand van het brede Banjaardstrand? Er is voor ieder wat wils! Park De Banjaard is gelegen onderaan de duinen van het Noordzeestrand. Als u hier verblijft, staat u binnen 5 minuten op het strand. Bent u een watersportliefhebber? Kies dan voor park RuiterplaatDe Schotsman of de Veerse Muze. Hier vindt u een mooi aanbod aan vakantiewoningen, waarvan enkele direct gelegen aan het Veerse Meer.