Ruiterplaat Vakanties
Vakantiehuis mindervaliden strand Zeeland Kamperland

Vakantiehuis voor mindervaliden in Zeeland

Op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland, toegankelijk voor mindervaliden? Bij Ruiterplaat Vakanties kunt u onbezorgd genieten van een vakantie in Zeeland! Een ruim aanbod aan gelijkvloerse vakantiehuizen en zelfs een luxe vakantievilla volledig aangepast op rolstoelgebruikers. Zo zit er een geschikt vakantiehuis voor iedereen bij!

 

Luxe mindervaliden vakantievilla in Nederland

Een luxe vakantievilla voor 7 personen, geheel aangepast op de wensen van mindervaliden. Duinvallei 22 is een prachtige villa gelegen op het park De Groote Duynen, op korte afstand van het Banjaardstrand. In dit luxe vakantiehuis is aan elk detail gedacht, om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

De villa beschikt o.a. over de volgende aanpassingen:
  • Extra brede deuren
  • Elektrische, in hoogte verstelbare bedden
  • In hoogte verstelbaar toilet met handgrepen
  • Extra brede douche, met douchestoel
  • Aangepast op rolstoelgebruikers ter hoogte van inductiekookplaat en spoelbak 

Vakantiehuisje mindervaliden Zeeland

Ruiterplaat Vakanties heeft een groot aanbod aan vakantiehuizen in Zeeland. Zo verhuren wij verschillende appartementen die gelegen zijn op de begane grond, of bereikbaar zijn met een lift. Verder zijn veel vakantiewoningen gelijkvloers, of beschikken over een compleet woonprogramma op de begane grond. Afhankelijk van uw wensen, zijn deze vakantiewoningen ook geschikt voor mindervaliden.

Bekijk het aanbod vakantiehuizen voor mindervaliden op een kleinschalig vakantiepark in Zeeland hier

Mindervaliden vakantiehuis aan het strand

Natuurlijk mag een bezoek aan het strand niet ontbreken tijdens een vakantie in Zeeland. Vanuit uw vakantiehuis voor mindervaliden is het strand nooit ver weg. De vakantiehuizen op park De Groote Duynen en De Banjaard liggen onderaan de duinen van het Banjaardstrand. Het Banjaardstrand is goed bereikbaar via een houten vlonder. Bij Strandpaviljoen De Banjaard kunt u ook een strandrolstoel of CadWeazle huren.