Ruiterplaat Vakanties
Strandhuisje Nederland Zeeland Kamperland Banjaardstrand

Strandhuisje huren in Nederland bij Ruiterplaat Vakanties

Slapen aan het strand

Adem de frisse zilte zeelucht in en geniet van het geluid van de zeemeeuwen en de ruisende golven op de achtergrond. Slapen direct onder aan de duin van het strand is heerlijk!  

De strandhuisjes van Ruiterplaat Vakanties liggen op het bijzondere groene park de Banjaard in Zeeland. Het oude park de Banjaard heeft een unieke ligging: 100 meter vanaf de strandopgang en het breedste en schoonste strand van Nederland aan je voeten. 

 

Strandhuisje huren

Op het kilometerslange en brede Noordzeestrand de Banjaard kun je uren wandelen. Heerlijk even uitwaaien en je hoofd leeg maken. En vervolgens bijkomen bij de haard of in de sauna van je vakantiehuis aan het strand. Onze huisjes liggen pal onder aan de duinen van het strand. Een huisje huren aan het strand kan op ieder moment van het jaar. De Zeeuwse stranden zijn enorm populair in de zomer maar in de herfst en de winter kun je er genieten van de rust en de ruimte, urenlange strandwandelingen maken met bijvoorbeeld je viervoeter. En het gevoel hebben dat je het strand voor jezelf alleen hebt. Wil je ook wakker worden aan zee? Bekijk dan hier ons aanbod aan originele strandhuisjes aan de Zeeuwse kust.  

Strandhuisje voor 4 tot 8 personen

Van een luxe villa met omheinde tuin, tot een idyllische bungalow verscholen in het groen met veel privacy. Bij Ruiterplaat Vakanties vind je een gevarieerd aanbod aan vakantiehuisjes aan het strand. Alle huisjes op het park de Banjaard bevinden zich direct onder aan de duinen van het Noordzeestrand. Bekijk hier ons brede aanbod aan strandhuisjes voor 4 tot 8 personen.