Ruiterplaat Vakanties

Vakantiehuis Zeeland huren

Vakantiehuis Zeeland huren

Op vakantie naar Zeeland en op zoek naar het ideale vakantiehuis? Ruiterplaat Vakanties beschikt over een ruim aanbod met vakantiewoningen in Kamperland en omstreken. Kiest u voor een vakantiehuis met een openhaard of een woning met een ruime groene tuin? Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod en boek uw verblijf in Zeeland.

Week, midweek of weekend weg in Zeeland

Bij Ruiterplaat Vakanties kunt u een vakantiehuis in Zeeland huren voor een verblijf van een weekend, midweek of week. Genieten van de rust, ruimte en de prachtige Zeeuwse natuur. Of breng een bezoek aan de steden Veere, Middelburg en Goes, vol historie, knusse boetiekjes en gezellige terrassen. In Zeeland is natuurlijk nog veel meer te beleven. Ontdek het tijdens uw vakantie in een vakantiehuis aan de Zeeuwse kust.

Luxe vakantiehuis in Zeeland huren

Verblijf in een luxe vakantiehuis in Zeeland, op loopafstand van het Veerse Meer of het Banjaardstrand. Het ruime aanbod biedt volop mogelijkheden. Nieuw in ons aanbod is de luxe vakantievilla Fazantenlaan 21. Dit luxe vakantiehuis is gelegen op park De Banjaard, onder aan de duinen. De villa beschikt over veel luxe en comfort, waaronder een sauna. Op zoek naar een luxe vakantie appartement? Dan zijn de Harbour Lofts perfect voor u. Deze luxe woningen zijn gelegen aan de jachthaven van Kamperland, een bruisende locatie. In de appartementen kunt u genieten van luxe en comfort en zal het u aan niets ontbreken.