Ruiterplaat Vakanties
Particuliere vakantiehuizen aan zee Zeeland

Vakantiehuis Zeeland van particulier huren

Een vakantiehuis in Zeeland van particulieren huren, doet u via Ruiterplaat Vakanties. Elke woning is uniek waardoor wij u altijd uw perfecte vakantiewoning kunnen bieden. Zo hebben we vakantiewoningen met eigen steiger, met uitzicht op het Veerse Meer en op loopafstand van het Banjaardstrand. De persoonlijke touch van de eigenaar van de particuliere vakantiehuizen zorgt altijd voor een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Ervaar het zelf, bekijk ons aanbod hieronder en een vakantiehuis huren van een particulier is binnen enkele klikken geregeld! 

 

Originele vakantiehuizen huren op de mooiste plekjes in Zeeland

Onze vakantiehuizen liggen veelal op kleinschalige vakantieparken in Zeeland aan of nabij het water. De woningen in ons aanbod zijn privé- eigendom van particuliere eigenaren. We bieden geen massaproduct, maar originele vakantiewoningen voor elke smaak en budget. We bieden u de mogelijkheid om een knus, eenvoudig vakantiehuis te huren midden in de natuur of bijvoorbeeld voor een luxe woning aan het water te kiezen voorzien van alle mogelijke comfort.

Een bijzondere vakantie in Zeeland

Zeeland is hip, op een eigen en ongedwongen manier. Zeeland is echt! In Zeeland kun je heerlijk tot rust komen en je vrij bewegen. Dat lijkt erg vanzelfsprekend, maar het is heel bijzonder. De verbinding met de zee, het water en de wind heeft het karakter van Noord-Beveland, het kleinste eiland van de provincie Zeeland, bepaald. De weerbarstige elementen vormen de contouren van dit unieke landschap: de Oosterschelde met schoon water en prachtige stranden, de aangrenzende natuurgebieden, de rustige, kilometerslange Noordzeestranden en het dynamische watersportparadijs, het Veerse Meer. De omliggende steden en dorpen hebben hun eigen karakter. Hier valt altijd wat te ontdekken. Op slechts een uur rijden van grote steden als Rotterdam en Den Haag en twee uur rijden van het Duitse Ruhrgebied, is er een heel bijzonder gebied waar u kunt ontspannen en ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. 

Uw hond is welkom in een particulier vakantiehuis

In veel vakantiewoningen zijn honden van harte welkom. Het is natuurlijk heerlijk om uw hond mee te kunnen als u een vakantiehuis wilt huren op een van de vakantieparken van Ruiterplaat Vakanties. Uw hond komt aan beweging niets te kort. U kunt mooie wandelingen maken op het Banjaardstrand dat bijvoorbeeld op loopafstand ligt van park De Groote Duynen en op nog geen 10 minuten rijden van vakantiepark De Schotsman. Het Banjaardstrand is niet het enige strand op Noord-Beveland. Let wel even op: er zijn een aantal hondvriendelijke stranden waar bepaalde aanlijnregels gelden. Maar er is meer water in de omgeving van onze recreatieparken. Vakantiepark De Veerse Muze ligt aan het Veerse Meer waar ook vakantiepark Ruiterplaat aan ligt. 

Een vakantiehuis huren van een particulier voor alle gezelschappen

Een vakantiehuis van een particulier kunt u huren vanaf 2 personen. De meeste vakantiehuizen zijn geschikt voor gezelschappen vanaf 4 personen. U kunt lekker met uw gezin vakantie komen vieren op een van onze vakantieparken. Ook voor iets grotere gezelschappen is het aanbod particuliere vakantiehuizen groot. Zo kunt u bijvoorbeeld een vakantiehuis huren voor 6 personen. Maar het huren van een vakantiehuis voor 8 personen is natuurlijk ook mogelijk. Binnen ons aanbod particuliere vakantiewoningen hebben we zelfs vakantiehuizen voor gezelschappen vanaf 12 personen.  

Bekijk de mogelijkheden via ons Zoek & Boek systeem en verfijn uw zoekopdracht naar wens! Een particulier vakantiehuis huren op een van onze recreatieparken heeft u binnen enkele klikken geregeld! 

Vragen over het huren van een vakantiehuis van een particulier?

Heeft u vragen over het huren van een vakantiehuis van een particulier of wilt u meer informatie over een van de recreatieparken waar onze vakantiewoningen op gevestigd zijn? Neem dan contact op met één van de medewerkers van Ruiterplaat Vakantiewoningen. Dit kan telefonisch, per e-mail of door middel van het contactformulier op onze contactpagina.