Ruiterplaat Vakanties
Luxe vakantiehuis huren voor 6 personen | Ruiterplaat Vakanties

Vakantiehuis huren 6 personen Zeeland

Vakantiehuis huren voor 6 personen in het mooie Zeeland

Wilt u een vakantiehuis huren voor 6 personen? Ruiterplaat Vakanties is al ruim 35 jaar gespecialiseerd in de verhuur van particuliere vakantiehuizen in de mooiste provincie van Nederland: Zeeland. Met meer dan 160 vakantiewoningen verspreid over 17 kleinschalige recreatieparken is er altijd een vakantiewoning volledig naar uw wensen beschikbaar. De recreatieparken zijn aan of nabij de Noordzee of het Veerse Meer gelegen en bieden daarmee een uitstekende uitvalsbasis voor mooie wandelingen, eventueel met uw hond die van harte welkom is op veel van onze parken. 

Onze vakantiehuizen zijn voorzien van een modern ingerichte keuken en meerdere slaap- en badkamers. U kunt in de ruime tuin of op uw eigen terras heerlijk genieten van een wijntje en de lekkere Zeeuwse zon. Boekt u een vakantiewoning aan het Veerse Meer in Zeeuws Goedt? Of heeft u liever een vakantiewoning direct aan het strand op vakantiepark De Banjaard?

 
 
 

Vakantiehuis huren voor 6 personen aan zee en meer! 

Water en de provincie Zeeland zijn al eeuwen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het kan dan ook niet anders dan dat de recreatieparken van Ruiterplaat Vakanties zich allemaal dichtbij of zelfs aan het water bevinden. Op slechts enkele minuten lopen van het Banjaardstrand ligt vakantiepark De Banjaard. Een vakantiehuis huren voor 6 personen op vakantiepark De Banjaard is binnen enkele klikken geregeld. In welke periode mogen we u verwelkomen? 

Ook op loopafstand van het Noordzeestrand vindt u de splinternieuwe vakantievilla’s van De Groote Duynen. Alle villa’s zijn kindvriendelijk en voorzien van een kinderstoel en kinderbedje en daarmee ideaal voor u en uw gezin! Het grote voordeel van een vakantievilla op De Groote Duynen is dat dit vakantiepark naast het strand ook nabij het Veerse Meer gelegen is. 

Ook als u even niet kunt genieten van wateractiviteiten buiten heeft Ruiterplaat Vakanties aanbod. Het subtropisch zwemparadijs van Roompot Beach Resort zorgt ervoor dat u ook met iets minder weer kunt genieten van een dagje waterpret. Bovendien bent u hiermee ook niet gebonden aan de zomermaanden; het subtropisch zwemparadijs is ieder seizoen geopend!

Vakantiehuis huren aan het Veerse Meer 

In het hart van Zeeland en precies tussen de (schier)eilanden Noord- en Zuid-Beveland en Walcheren ligt het prachtige Veerse Meer. De meeste van onze recreatieparken bij gelegen aan of nabij het Veerse Meer. Zo vindt u aan de noordoevers van het Veerse Meer vakantiepark Ruiterplaat met sfeervol en modern ingerichte vakantiehuizen. Of gaat u voor een vakantiehuis met allure op het iets zuidelijk gelegen vakantiepark Schotsman waar het zelfs mogelijk om een vakantiehuis te huren met een eigen aanlegsteiger? U kunt ook een vakantiewoning huren op Havenweg waar u direct aan het Veerse Meer een villa huurt met prachtig uitzicht op het pittoreske en mooie plaatsje Veere. 

Een kleinschaliger park maar wel aan de oevers van het Veerse Meer is Marinuswerf. Het park biedt gelegenheid om te recreëren op het water maar er ook met de fiets op uit te trekken; het centrum van Kamperland ligt op slechts 5 minuten rijden. 

Bent u sportief aangelegd? Het Veerse Meer is een waar watersportparadijs voor surfers, kanoërs, zeilers, waterskiërs, duikers en vissers. U kunt op vakantiepark Schotsman Watersport een penthouse of een luxe appartement huren voor 6 personen en iedere dag genieten van bruisende watersportactiviteiten! 

Maar ook voor sportievelingen die liever wat rustiger aan willen doen en die hun trouwe viervoeter mee willen nemen, biedt het Veerse Meer voldoende mogelijkheden!

Vakantiehuis huren voor 6 personen en uw hond! 

Op veel van de vakantieparken van Ruiterplaat Vakanties is uw hond van harte welkom. Bij Ruiterplaat Vakanties vinden we het belangrijk dat u met uw hele gezin kunt genieten van een welverdiende vakantie of weekend weg. Uw hond hoort daar natuurlijk ook bij! Alle vakantieparken zijn gelegen in of nabij een natuurgebied en aan het water. U heeft dus voldoende gelegenheid om er lekker op uit te trekken met uw hond of honden. 

Boek bijvoorbeeld een vakantiewoning op vakantiepark Havenweg en u kunt naar hartenlust mooie wandelingen langs het Veerse Meer maken met uw hond. Gaat u liever naar het strand met uw hond? Dan is vakantiepark De Banjaard het meest geschikt. Op steenworp afstand ligt het Banjaardstrand waar uw hond lekker kan ravotten en een verfrissende duik kan nemen in de zee! Ook op vakantiepark Roompot Beach Resort is uw hond van harte welkom en zijn er vakantiewoningen beschikbaar met een volledig omheinde tuin. Op deze manier heeft u geen omkijken naar uw hond en kan hij volledig zijn eigen gang gaan in uw directe bijzijn. 

In de omgeving van Kamperland huurt u een authentieke vakantiewoning midden op het platteland van Zeeland, omgeven door een zee van rust en ruimte. Deze Landelijke vakantiewoning is voorzien van speeltoestellen voor de kinderen en heeft vrij uitzicht op het polderlandschap. 

Het Banjaardstrand is natuurlijk niet het enige strand van de provincie Zeeland. Er zijn veel meer hondvriendelijke stranden op Noord-Beveland. Op de meeste van deze stranden mag uw hond in de wintermaanden loslopen, in de zomermaanden moet uw hond aangelijnd blijven. Wilt u een vakantiehuis huren voor 6 personen en uw hond en bent u benieuwd naar hondvriendelijke stranden in de omgeving? Ruiterplaat Vakanties geeft u een overzicht: 

 

Banjaardstrand (Kamperland) 

Op het Banjaardstrand zijn honden tijdens het badseizoen toegestaan, maar ze moeten tussen 10.00 uur en 19.00 uur wel aangelijnd worden. Het badseizoen loopt jaarlijks van 1 mei tot en met 1 oktober. 

Strand Neeltje Jans 

Op het strand van Neeltje Jans zijn honden toegestaan tijdens het badseizoen, maar moeten ze tussen 10.00 uur en 19.00 uur wel aangelijnd worden. Ook hier loopt het badseizoen is van 1 mei tot en met 1 oktober. 

Het Veerse Meer 

Langs de oevers van het Veerse Meer zijn honden welkom, mits ze zijn aangelijnd (jaarrond). Begrazingsgebieden zijn verboden voor honden. Let voor verdere aanwijzingen goed op de aanwezige borden. 

De Oosterschelde 

Op het Sofiastrand bij Roompot Beach Resort en langs de oevers van de Oosterschelde zijn honden welkom, mits ze zijn aangelijnd (jaarrond).

 

Trek er op uit met uw gezin! 

Voor u een vakantiehuis gaat huren voor 6 personen is het goed om de omgeving alvast te verkennen. Naast het strand en het Veerse Meer biedt de provincie Zeeland natuurlijk nog veel meer vertier. U brengt bijvoorbeeld een bezoek aan Nationaal Park Oosterschelde waar u natuurvaartochten en wandel- en fietsroutes kunt maken. Ook zijn er diverse uitkijkpunten om te genieten van prachtige vergezichten. Voor een dagje educatief bezig zijn, bezoekt u het educatiecentrum rondom het thema water van Deltapark Neeltje Jans.

Meer weten over het huren van een vakantiewoning voor 6 personen? 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een vakantiehuis huren voor 6 personen? Neem dan contact op met één van de medewerkers van Ruiterplaat Vakantiewoningen. Dit kan telefonisch, per e-mail of door middel van het contactformulier op onze contactpagina.