Ruiterplaat Vakanties
Vakantieverblijf in Zeeland

Vakantieverblijf Zeeland

Vakantieverblijf Zeeland

Al meer dan 35 jaar zijn wij uw adres voor een sfeervol vakantieverblijf aan zee in Zeeland. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor verschillende gezelschappen tot 12 personen. Dankzij de unieke ligging en de vele faciliteiten zijn onze vakantiewoningen perfect voor een vakantie in eigen land. Bekijk de mogelijkheden voor uw vakantieverblijf in Zeeland op onze website en boek vandaag nog!

 

Vakantie in Zeeland

Zeeland is rijk aan water en natuur; twee belangrijke ingrediënten voor een heerlijke vakantie in eigen land. Vanuit uw vakantiehuis wandelt u in enkele minuten naar de oevers van het Veerse Meer, waar u het hele jaar geniet van een avontuurlijke dag aan of op het water. Bent u een watersportliefhebber? Verschillende huizen in ons aanbod beschikken over een eigen aanlegsteiger. Onze vakantiehuizen zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien, zodat u van begin tot eind een heerlijke vakantie zult hebben. Voor een vakantieverblijf met grotere groepen, bijvoorbeeld met vrienden of familie, maakt u gebruik van onze groepsaccommodaties.

Zeeland, een veelzijdige provincie

Zeeland is een veelzijdige provincie; fietsen, zwemmen, wandelen, wadlopen en nog veel meer is mogelijk voor de sportieve bezoeker van Zeeland. Maar de provincie Zeeland is meer dan alleen water of natuur; er zijn diverse bezienswaardigheden zeer de moeite waard om te bezoeken. Dompel uzelf eens onder in de wondere wereld van de Delta Werken en leer alles over Zeeland en de strijd tegen het water. Of breng een bezoek aan het historisch pittoreske stadje Veere, waar u heerlijk kan ronddwalen in de knusse smalle straatjes. Bent u een echt natuurliefhebber? Nationaal park de Oosterschelde en natuurgebied De Schotsman waar u een groot aantal vogelsoorten, reeën en Schotse Hooglanders kunt spotten. Meer tips en uitjes in de omgeving vindt u hier

Wat wordt uw volgende vakantieverblijf? 

Bij Ruiterplaat Vakanties boekt u de mooiste vakantieverblijven in Zeeland. Bij ons kiest u voor een betaalbare en onvergetelijke vakantie in eigen land. Maar ook voor een weekend of midweek vormt Zeeland een uitstekende uitvalbasis. Kies voor de vrijheid en de open ruimte van een vakantie in de Zeeuwse natuur met volop recreatie, waar tegelijk historische steden zorgen voor een prachtige afwisseling.

De beste periode om een vakantie te plannen is zonder twijfel de zomer. De warme zon, de mooie stranden en de prettige looproutes maken dat u hier volop kunt genieten van een paar dagen of zelfs enkele weken vakantie. Gaat u met het gezin? Kijk dan eens naar de populaire vakantieparken als de Banjaard, Ruiterplaat of Roompot Beach Resort. Kiest u voor een luxe vakantie, dan is De Groote DuynenVeerse Muze of Residence Marina Kamperland een goede keuze. Er is meer dan genoeg mogelijk voor uw ultieme vakantie, waarbij u zelf kiest in welk vakantiehuis of bungalow u wilt verblijven. Ook een vakantieverblijf in Zeeland boeken? Wees er dan op tijd bij!