Een betaalbaar en sfeervol huisje aan zee in Zeeland

Kunt u zich voorstellen dat u wakker wordt, naar buiten stapt en onmiddellijk aan de rand van het water staat? Dat is wat u krijgt bij een vakantie in Zeeland. Midden in de duinen of op één van onze fraaie vakantieparken zoals de Banjaard, park Ruiterplaat of De Schotsman, waar u deze luxe aantreft. Even eruit, maar toch dicht bij huis. Wat is er leuker dan met vrienden of familie eens vlak bij het water te settelen. ’s Avonds genieten van een glas wijn op uw terras en ’s ochtends bij de eerste zon alweer op het strand. De Zeeuwse kust is er meer dan geschikt voor.

 

Fijn voor de kinderen

Een vakantie aan zee is voor iedereen genieten, maar vooral voor de kinderen. Samen zandkastelen bouwen, spelen in het water en picknicken in het zand. Uw kinderen zullen zich niet vervelen en komen vol mooie herinneringen terug van hun vakantie. Er is zoveel te doen en te beleven rondom het water. Overdag is het bijvoorbeeld heerlijk vertoeven bij strandrestaurant de Dam. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen in de grootste strandpeeltuin van Nederland. Of neem eens een kitesurfles bij de naastgelegen kitesurfschool Vertigo. Even een dagje geen strand? Breng dan eens een bezoek aan het Deltapark Neeltje Jans, een educatief attractiepark over de stormvloedkering. Hier kunnen de kinderen genieten van shows met zeehonden en zeeleeuwen en heerlijke ravotten in de water-speeltuin.

 

In alle jaargetijden 

In Zeeland heeft ieder jaargetijde haar charme. ’s Zomers is het hier volop genieten met temperaturen van minimaal 25 graden en een heerlijk zeebries, maar ook in de herfst is een vakantie in een huisje in Zeeland een goed idee. En ’s winters, dan maakt u een lange strandwandeling met uw gezicht in de wind of een romantische wandeling tijdens een waterig zonnetje op een rustige winterdag. Zo is een strandhuisje op ieder moment van het jaar optimaal genieten. Het huisje is daarbij van alle gemakken voorzien, waardoor u ook gerust de hele dag binnen kunt zitten met uitzicht op de Zeeuwse kust en duinen. 

 

Genieten op hoog niveau in eigen land

Bij Ruiterplaat Vakanties komt u langs huisjes aan zee in Zeeland op de meest unieke locaties. Dicht langs het water of midden tussen de duinen, maar altijd op loopafstand van het water. De huisjes zijn er voor diverse gezelschappen. Zoekt u een huisje met sauna? Of wilt u uw huisdieren meenemen op vakantie? U vindt ze eenvoudig op de website van Ruiterplaat Vakanties.