Vakantiehuis aan zee in Zeeland

Bent u op zoek naar een sfeervol vakantiehuis aan zee in Zeeland? Dan bent u bij Ruiterplaat Vakanties aan het juiste adres. Wij beschikken over tientallen prachtige locaties direct aan de Zeeuwse kust. Hier kunt u met uw partner, het gezin of de hele familie heerlijk uitwaaien of genieten van de warme zomerzon aan het water. Een vakantie in eigen land? Dan is Zeeland uitermate geschikt. Hier vindt u namelijk nog de ruimte die u zoekt. Maak daarom uw keuze uit één van onze prachtige vakantiewoningen aan zee.

Een betaalbaar maar luxe vakantiehuis aan zee in Zeeland

Zeeland staat bekend om haar waterrijke streken. Kiest u voor een vakantiehuis in Zeeland, dan bent u nooit ver verwijderd van de kust. Aan de Zeeuwse kust is het altijd volop genieten! Tijdens de herfst en winter kunt u hier heerlijk uitwaaien; in de lente en zomer is het ideaal om vanuit uw vakantiehuis aan zee in Zeeland het water op te zoeken en heerlijk te genieten van het zonnige weer. Onze vakantiewoningen zijn allemaal uniek gelegen, u bent zomaar bij de zee, maar fietst ook zo de uitgestrekte natuur in.

Een leuke vakantie voor jong en oud

Zeeland, wie is er vroeger als kind niet geweest? Maar wat kunt u zich nog herinneren? Was het de natuur of toch de prachtige duinen en het brede, uitgestrekte zandstrand? Vakantie in Zeeland betekent ontspanning voor jong en oud. Zo wandelt u door de duinen, fietst u door de bossen of geniet u van watersport op het Veerse Meer. Uw kinderen kunnen zich prima vermaken in de strandspeeltuin of in de ruime tuin bij uw vakantiewoning. Zijn het echte waterratten? Dan voelen ze zich tijdens het kanoen, SUP’pen of waterskiën op het Veerse meer vast als een vis in het water.

Een moderne locatie

Een vakantiehuis aan zee in Zeeland vindt u bij Ruiterplaat Vakanties. Onze vakantiewoningen zijn modern, comfortabel en sfeervol voor u ingericht, zodat het u tijdens de vakantie nergens aan ontbreekt. Kiest u voor een knusse vakantiewoning op het authentieke park De Banjaard? Of gaat u voor een luxe designvilla op De Groote Duynen? Of misschien wel voor een gezinsvakantie op Roompot Beach Resort, daar waar u kinderen zich absoluut niet zullen vervelen. Er is genoeg keuze bij Ruiterplaat Vakanties.

Ruime vakantiewoningen voor diverse gezelschappen

Weet u al met hoeveel personen u op vakantie gaat? De vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties zijn geschikt voor ieder gezelschap. Zo kunt u met 2 personen, maar ook met groepen tot 12 personen bij ons terecht. Direct op zoek naar een geschikte locatie? Dat doet u door simpelweg te filteren op aantal personen, het park, de data. Kies vandaag nog een vakantiehuis aan zee in Zeeland en beleef de leukste vakantie van het jaar!