Ruiterplaat Vakanties
Vakantiehuis kleinschaligvakantiepark Veerse Meer Zeeland

Kleinschalig vakantiepark Zeeland

Kleinschalig vakantiepark Zeeland

Wilt u vakantie vieren op een kleinschalig vakantiepark in Zeeland? Dan heeft u bij Ruiterplaat Vakanties een uitgebreide keuze uit de mooiste locaties aan zee. Wilt u even helemaal tot rust komen tijdens een weekendje weg of een korte vakantie in eigen land? In Zeeland vindt u aan de kust voldoende rust en ruimte om even helemaal op te laden.

Een kleinschalig vakantiepark in Zeeland is ideaal gezinnen 

Vakantieparken hoeven niet massaal en groots opgezet te zijn, maar kunnen ook kleinschalig en knus zijn. Ook hier is voldoende vertier voor de kinderen en krijgt u als ouder alle ruimte om zelf de schoonheid van Zeeland te ontdekken. Ga eens naar het uitgestrekte Noordzeestrand De Banjaard of bezoek de unieke Delta Werken, de trots van Zeeland. Op deze kleinschalige parken kiest u voor een huisje of bungalow die volledig past bij uw wensen. Zo komt u uit op een perfect vakantiehuisje om alle dagen vol plezier door te brengen. 

Dankzij de grote hoeveelheid water(en) in de omgeving van uw vakantiehuis, is er altijd wel een mogelijkheid voor jong en oud om te watersporten. Zo kunt u duiken, surfen, zeilen en suppen, maar een dagje heerlijk liggen aan de rand van het water is overigens ook zeker een aanrader. De vakantieparken bevinden zich hier letterlijk aan de voet van het strand. Maar dat is nog niet alles, want in de nabije omgeving van uw kleinschalig vakantiepark in Zeeland vindt u prachtige wandelroutes door het bos of de duinen. Heeft u zelf een fiets of mountainbike meegenomen, dan ontdekt u met de vele fietsroutes de mooiste pareltjes van Noord-Beveland op de fiets. Kortom, er zijn volop recreatiemogelijkheden in Zeeland!

 

De charme van een vakantiepark

Wat maakt een kleinschalig vakantiepark in Zeeland nou zo leuk? Het is de veelzijdigheid. U heeft het idee dat u écht ergens anders bent, terwijl u toch overal in de buurt zit. Op onze vakantieparken ervaart u nog altijd meer dan voldoende privacy om heerlijk tot rust te komen op uw eigen manier. De Groote Duynen in Kamperland is zo’n unieke plek, waar u geniet van luxe en privacy in uw vakantiewoning

Kies ook uw vakantieverblijf!

Zoekt u voor uw volgende vakantieverblijf een vakantiehuis op een kleinschalig vakantiepark in Zeeland, dan heeft u bij Ruiterplaat Vakanties enorm veel keuze. Kies een huisje of bungalow en geef zelf aan wat u nodig hebt en wie u graag mee wilt nemen. Wij zullen er alles aan doen om uw vakantie onvergetelijk te maken. Wist u trouwens dat enkele van onze vakantieparken beschikken over een aanmeerhaven? U kunt dus zelfs uw eigen boot meenemen! Het perfecte uitstapje in eigen land bij Ruiterplaat Vakanties.