Vakantiepark Zeeland

Genieten van het strand, rust en ruimte in Zeeland, dan kiest u voor een vakantiepark in Zeeland! Ruiterplaat Vakanties biedt u de mooiste vakantiehuizen op kleinschalige vakantieparken aan het Noordzeestrand in Zeeland aan. Bent u op zoek naar luxe met een fraai uitzicht in een rustige omgeving, dan zijn de appartementen in de Veerse Muze een aanrader. Liever een luxe vakantievilla voor 8 personen? Die vindt u op het vernieuwde vakantiepark De Groote Duynen. Hier zal het u aan niets ontbreken! Maar Ruiterplaat Vakanties biedt ook kleinschalige vakantieparken zoals Roompot Beach Resort, geschikt voor gezinnen met kinderen.

 

Vakantiepark Zeeland voor het uitkiezen

Het grootste aanbod aan vakantiehuizen op verschillende kleinschalige vakantieparken verspreid over het eiland Noord-Beveland in Zeeland vindt u bij Ruiterplaat Vakanties. Op de vele stranden tussen de prachtige duinen kunt u volop genieten van de Noordzee en in de pittoreske dorpjes langs het Veerse Meer gaat u even terug in de tijd. De vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties in Zeeland vormen een perfecte uitvalsbasis om het eiland Noord-Beveland in de provincie Zeeland te ontdekken en eropuit te trekken door de polders of naar leuke steden als Goes en Middelburg. Met verschillende watersportmogelijkheden, wellness faciliteiten en kinderactiviteiten komt het hele gezin volop aan z’n trekken.

 

Een ruim aanbod in de mooiste locaties 

Vrijwel alle locaties van onze vakantiehuizen en bungalows zijn te vinden in de directe omgeving van het water. Vanuit uw bed stapt u naar buiten en hoort het geluid van de golven en ruikt de geur van de zee. Zo geniet u van een heerlijk weekendje weg of een welverdiende lange vakantie. Wilt u met de kinderen op pad, kies dan voor Roompot Beach Resort. Hier zullen uw kinderen tal van nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken, waardoor u als ouders even helemaal kan ontspannen.

 

Een veelzijdig en modern vakantiehuis  

Alle vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties zijn modern en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo is er een volledig uitgeruste keuken, een ruim terras en een sfeervolle openhaard. Vanuit uw woning ziet u de zon ondergaan aan de oppervlakte van de Oosterschelde, terwijl de laatste zeemeeuwen ook gaan rusten. Wanneer u de volgende morgen opstaat, dan staat u direct met uw voeten in het zand. Door de kleinschaligheid van een vakantiepark in Zeeland bent u verzekerd van gezelligheid en sfeer in uw directe omgeving. 

 

Uw droomvakantie boeken

Gaat uw volgende vakantie naar Zeeland, kies dan voor een kleinschalig vakantiepark bij Ruiterplaat Vakanties. Wist u dat u ook met grotere groepen tot 12 personen van harte welkom bent, of dat uw huisdier bij ons mee mag op vakantie? Dit kunt u allemaal zelf aangeven bij het boeken van uw vakantie in Zeeland. U boekt uw favoriete woning bij Ruiterplaat Vakanties.